'We hebben elkaar niet één keer teleurgesteld'

Reacties

Martin van Geel heeft met pijn in zijn hart afscheid genomen van trainer Ronald Koeman, die donderdag zijn laatste werkdag bij Feyenoord beleefde.

'We hebben elkaar niet één keer teleurgesteld'

'We hebben elkaar niet één keer teleurgesteld in de afgelopen drie jaar. Ik koester onze samenwerking enorm', aldus Van Geel op de clubwebsite. Sinds Koeman in de zomer van 2011 neerstreek in De Kuip presteerde Feyenoord uitstekend. In zijn eerste jaargang eindigden de Rotterdammers als tweede, maar strandden zij in de vooronde van de Champions League. Na de derde plaats van vorig seizoen eindigde Feyenoord dit jaar weer als tweede.

Ook Koeman blikte tevreden terug. 'Ik heb nog nooit met zo’n goede groep gewerkt als bij Feyenoord, qua gedrag en de wijze waarop de spelers ervoor openstonden om zich te ontwikkelen. Dat is denk ik ook een belangrijke verdienste van ons als volledige staf geweest. Als we de spelers iets hebben kunnen meegeven, dan is het wel wat er allemaal voor nodig is om te slagen als profvoetballer, terwijl we ook altijd hebben gehamerd op normaal gedrag.'

Na drie succesvolle seizoenen besloot Koeman op 1 februari om te vertrekken uit Rotterdam. Feyenoord stelde Fred Rutten aan als opvolger. Het is nog onbekend waar Koeman zijn loopbaan vervolgt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.