VVV-Venlo verlost Ramsteijn van bijrol bij Feyenoord

Kaj Ramsteijn speelt de rest van het seizoen op huurbasis voor VVV-Venlo. De 23-jarige verdediger heeft bij Feyenoord nog een contract tot medio 2014, maar komt na een kruisbandblessure niet meer voor in de plannen van trainer Ronald Koeman.

VVV-Venlo verlost Ramsteijn van bijrol bij Feyenoord

Ramsteijn begon het seizoen 2011/12 nog als vaste linksback toen Koeman net arriveerde in De Kuip. Eind september 2011 sloeg het noodlot echter toe. Een kruisbandblessure maakte voorlopig een einde aan zijn aspiraties.

Ramsteijn is inmiddels hersteld van die zware kwetsuur maar had door de zware concurrentie in de Feyenoord-defensie, waar hij de Oranje-internationals Daryl Janmaat, Bruno Martins Indi, Joris Mathijsen en Stefan de Vrij voor zich moest dulden, geen kans op speelminuten in De Kuip.

Trainer Ton Lokhoff krijgt met Ramsteijn, die VVV verkoos boven PEC Zwolle, meer opties in zijn toch al niet dun bezette defensie. Centraal achterin kan hij al beschikken over aanvoerder Marcel Seip, Nils Röseler en Ismo Vorstermans. Links achterin kunnen behalve Ramsteijn ook Niels Fleuren en Jeffrey Leiwakabessy uit de voeten.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen