VVV blaast Japanse link nieuw leven in met komst Tashima

Reacties

VVV-Venlo heeft zich versterkt met Rintaro Tashima. De negentienjarige aanvallende middenvelder uit Japan trainde al enkele weken mee met de selectie van de Jupiler League-club.

VVV blaast Japanse link nieuw leven in met komst Tashima

'Rintaro is een talentvolle aanvallende middenvelder, die zich graag verder wil ontwikkelen in het Europese voetbal. Via VVV-Venlo hoopt hij zich in de picture te spelen voor het nationale Japanse team. Maar eerst gaat hij zijn uiterste best doen voor VVV-Venlo', aldus adviseur voetbalzaken Stan Valckx op de website van de Limburgers.

Tashima is nog een onbeschreven blad in Europa, al speelde hij wel een seizoen voor de Parijse club A.C. Boulogne Billancourt. In het verleden deed VVV-Venlo goede ervaringen op met Japanners; Keisuke Honda (AC Milan) en Maya Yoshida (Southampton) spelen momenteel in een topcompetitie na een succesvol verblijf in Venlo.

'Wij zijn blij met zijn komst want de eerste indrukken van de staf zijn erg positief. Op deze manier kunnen we ook de goede contacten met Japan in stand houden. Toevallig is hij ook nog de zoon van de president van de Japanse voetbalbond. Een leuke bijkomstigheid', zegt directeur Marco Bogers van VVV-Venlo over zijn nieuwe aanwinst, die een contract tot medio 2017 met een optie op nog een seizoen overeenkwam.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.