Vujicevic richt zich op volgend seizoen na liesoperatie

Reacties

Heracles Almelo kan in de beslissende weken van het seizoen geen beroep doen op Dario Vujicevic. De 25-jarige middenvelder geldt als een van de meeste begenadigde voetballers in de selectie van trainer John Stegeman, maar ook als een van de meest blessuregevoelige.

Vujicevic richt zich op volgend seizoen na liesoperatie

Vujicevic speelde vijf weken geleden zijn laatste wedstrijd en kampt sindsdien met liesproblemen. Daaraan wordt hij nu geopereerd.

Het op de zesde plaats staande Heracles Almelo ontvangt volgende week nummer vijf FC Utrecht. In de strijd om plaatsing voor de play-offs om Europees voetbal speelt de ploeg van Stegeman ook nog tegen de concurrenten Vitesse en Feyenoord.

'Ik kijk alleen naar mijn eigen ploeg. Wij bepalen zelf of we in de race blijven of niet', aldus Stegeman. Met recente overwinningen op SC Heerenveen (1-0) en SC Cambuur (3-1) herstelde Heracles Almelo zich van een slechte reeks met vier opeenvolgende nederlagen.

Stegeman: 'Als we afspraken goed uitvoeren en we doen het met elkaar, zijn wij een heel vervelende ploeg om tegen te voetballen. Die elementen zag ik de laatste weken terugkeren. Daarbij kan en moet het voetballend beter om een goede eindklassering te realiseren.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.