Vuckic wil carrière nieuw leven inblazen bij FC Twente

Reacties

Haris Vuckic hoopt bij FC Twente zijn carrière nieuw leven in te blazen. De Sloveense middenvelder komt over van Newcastle United en tekende vrijdag een driejarig contract bij de Tukkers.

Vuckic wil carrière nieuw leven inblazen bij FC Twente

'Het is mooi dat ik deze stap naar FC Twente heb gemaakt', zegt de 24-jarige Vuckic op de website van Twente. 'Alles bij deze club voelde goed. Voor mij is deze transfer een nieuwe stap in mijn carrière. Ik ben nog jong, maar wel een speler die bij clubs als Newcastle United en Rangers goede ervaringen heeft opgedaan.'

Vuckic, die eerder dit jaar al op proef was in Enschede, is gehaald als opvolger van Mateusz Klich. De Pool vertrok woensdag vanaf zijn vakantieadres naar Engeland om zijn transfer naar Leeds United af te ronden.

Vuckic speelde slechts zeven competitiewedstrijden in de hoofdmacht van Newcastle United en werd uitgeleend aan clubs als Bradford City, Rotherham United, Wigan Athletic en Glasgow Rangers.

Technisch directeur Jan van Halst is blij met het strikken van Vuckic. 'We hebben een goede indruk van hem gekregen. Haris is een aanvallende middenvelder met een individuele actie, een goede trap en scorend vermogen. We zijn blij dat we hem aan de selectie kunnen toevoegen.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.