Vroege vogel Martial vergist zich en kan terug zijn bed in

Reacties

Anthony Martial moest donderdag twee keer de route afleggen van zijn huis naar het trainingscomplex van Manchester United.

Vroege vogel Martial vergist zich en kan terug zijn bed in
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De 27-jarige Fransman verliet donderdagochtend een paar minuten na zijn entree rond de klok van 9.00 uur op Carrington het sportpark alweer. Op sociale media vreesden fans van Manchester United voor een blessure, maar niks bleek minder waar. Martial had zich vergist in het aanvangstijdstip van de training en kon zodoende weer huiswaarts keren.

Martial bleek tweeënhalf uur te vroeg te zijn gearriveerd voor de training van Manchester United. De club van trainer Erik ten Hag bereidt zich voor op de clash met Brighton & Hove Albion van zaterdagmiddag op Old Trafford.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.