Vrijgesproken Mendy maakt bliksemrentree als profvoetballer

Reacties

Benjamin Mendy maakt zijn rentree als profvoetballer. De Fransman werd beschuldigd van verkrachting en speelde sinds augustus 2021 geen wedstrijd meer. Mendy is vrijgesproken en heeft getekend bij FC Lorient, dat uitkomt in de Ligue 1.

Vrijgesproken Mendy maakt bliksemrentree als profvoetballer

Het nieuws volgt enkele dagen nadat Mendy te horen gekregen heeft dat hij niet meer wordt verdacht van verkrachting. Hij maakte in 2017 voor omgerekend zestig miljoen euro de transfer van AS Monaco naar Manchester City, maar heeft al bijna twee jaar geen wedstrijd meer gespeeld vanwege de langlopende zaak. Mendy liep deze zomer uit zijn contract in Engeland en kan dus transfervrij de overstap naar Lorient maken.

De 29-jarige Mendy heeft tien interlands voor Frankrijk achter zijn naam staan. Hij maakte zijn debuut als profvoetballer bij Le Havre en droeg daarna het shirt van Olympique Marseille, Monaco en Manchester City. 

Mendy heeft bij Lorient een verbintenis getekend voor twee seizoenen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer B. Mendy
Meer over B. Mendy
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.