Vreman stoïcijns na ontslag: 'Zo gaat dat in de voetballerij'

Reacties

Jan Vreman heeft maandagochtend voor de complete spelersgroep afscheid genomen als hoofdtrainer van De Graafschap. Zondagmiddag kreeg de Winterswijker te horen dat de club niet verder gaat met hem als hoofdtrainer.

Vreman stoïcijns na ontslag: 'Zo gaat dat in de voetballerij'

'Zo gaat dat in de voetballerij, de ene dag ben je nog verantwoordelijk en de andere dag niet meer. Ik bedank jullie voor de afgelopen periode. Probeer het onderste uit de kan te halen de rest van het seizoen. Denk aan het afgelopen seizoen, toen we na de winterstop zijn opgestaan en een prima tweede seizoenshelft hebben gespeeld. Mocht dat nu ook weer gebeuren, ga ik er in ieder geval van genieten', waren de woorden van Vreman aan de spelersgroep.

'Verder wil ik iedereen bedanken voor de periode die ik als hoofdtrainer heb mogen werken. We hebben samen veel mooie momenten mogen beleven en daar ben ik erg dankbaar voor. De binding met onze achterban voelde als een warme deken', zegt de nuchtere Vreman via de officiële kanalen van De Superboeren.  

De 51-jarige Vreman zal de club niet verlaten. Hij zal in een nog nader te bepalen functie aan de club verbonden blijven. De club bezet momenteel een teleurstellende zestiende plaats in de Jupiler League. Onder Vreman wist De Graafschap van de zeventien competitieduels er slechts vier in winst om te zetten. Tien duels eindigden in een nederlaag voor de club die Ajax vorig jaar op de laatste speeldag nog van de titel hield.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.