Vreman ook volgend seizoen trainer De Graafschap

Reacties

Jan Vreman is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van De Graafschap. Club en trainer zijn een nieuw contract met de duur van één seizoen overeengekomen.

Vreman ook volgend seizoen trainer De Graafschap

‘Ik ben blij dat er duidelijkheid is inzake volgend seizoen en dat wij als staf door kunnen op de recent ingeslagen weg. Wij hebben bewust gekozen voor een termijn van een jaar, maar spreken wel de intentie uit om langer met elkaar door te gaan’, licht Vreman toe op de website van de club uit Doetinchem.

Vreman, die jarenlang als verdediger voor De Superboeren speelde, beleeft een bijzonder turbulent seizoen bij De Graafschap. Na het ontslag van Pieter Huistra in december was hij kort interim-trainer. Jimmy Calderwood nam zijn taken enkele weken later over, maar hij gaf er 29 dagen later alweer de brui aan. Daarna werd Vreman weer voor de spelersgroep gezet en die samenwerking beviel zo goed, dat club en trainer nu een permanente overeenkomst zijn aangegaan.

De Graafschap maakt nog kans op promotie via de play-offs. De club uit de Achterhoek won maandag het eerste duel in de eerste ronde van Fortuna Sittard met 1-4. Vrijdag volgt de return.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.