Vreman houdt tegen Heracles vast aan winnende formatie

Reacties

Trainer Jan Vreman stuurt tegen Heracles Almelo vrijwel hetzelfde elftal de wei in als tegen Excelsior. Alleen Bart Straalman vervangt de geblesseerde rechtsback Nathaniel Will bij De Graafschap.

Vreman houdt tegen Heracles vast aan winnende formatie

De Superboeren boekten vorige week tegen de Rotterdammers hun eerste thuiszege (2-0), waarop Vreman niets aan zijn winnende formatie wilde veranderen. Will raakte echter op de afsluitende training geblesseerd, waardoor hij met Straalman in de basis begint. Tolgahan Cicek vervangt wederom de aan zijn achillespees gekwetste Jeroen Tesselaar.

Nathan Kabasele, die terugkeert in de selectie na een disciplinaire schorsing, zou in de wedstrijdselectie de voorkeur krijgen boven Erik Quekel. Door het wegvallen van Will kan Vreman echer beide spelers meenemen naar Almelo. 'Ik heb ze er het liefst allemaal bij, omdat iedereen onderdeel van ons team is. Mark Diemers zit ook bij de selectie, hij is fit en kan invallen.'

Vreman zag de tegenstander van zaterdag (18.30 uur) vorige week een geflatteerde nederlaag lijden bij FC Twente (4-0). 'Ze kwamen al snel op een 2-0 achterstand, na rust was het een beetje alles of niks voor Heracles', constateerde hij. 'Heracles is een goed voetballend elftal, dat niet voor niks zo hoog op de ranglijst staat. Dat zegt wel iets.' Op De Vijverberg wonnen de Heraclieden eerder dit seizoen de heenwedstrijd door een late treffer van Iliass Bel Hassani (0-1).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.