Vreman doet geheimzinnig in aanloop naar duel met PEC

Reacties

Jan Vreman wil niets prijsgeven van zijn strijdplan tegen PEC Zwolle. De trainer van De Graafschap moet noodgedwongen puzzelen en laat niemand meekijken.

Vreman doet geheimzinnig in aanloop naar duel met PEC

Schorsingen voor Tolgahan Cicek en Lion Kaak en de blessure van Andrew Driver zorgen voor behoorlijk wat personele problemen. Daartegenover staat wel de mogelijke rentree van Mark Diemers. Vreman, die normaal gesproken weinig geheimen heeft wat zijn opstelling betreft, geeft echter geen namen prijs. 'Ik ga het nog niet vertellen, ik laat het in het midden. Waarom? PEC heeft wat personele problemen en gaat zich dan misschien op onze wijzigingen afstemmen.'

Vreman laat op de clubsite weten dat de ongelukkige verliespartij na de vele gemiste kansen tegen SC Heerenveen (0-1) geen invloed heeft op de gedrevenheid binnen zijn selectie om het seizoen tot een goed einde te brengen. 'Het gevoel in de groep blijft gewoon hetzelfde na die nederlaag. We hebben slechte zaken gedaan qua punten en brachten in de tweede helft te weinig', aldus de trainer, die zijn team door de zege van SC Cambuur weer op de laatste plek terugvindt.

In Zwolle verwacht Vreman dat De Superboeren ook hun mogelijkheden zullen krijgen. 'Vooral achterin heeft PEC wat problemen. Misschien keert Bart van Hintum terug bij hen, dan zal het weer wat schuiven', bekijkt hij de opponent van zaterdag (18.30 uur).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.