Vrees Feyenoord blijkt ongegrond, hand Mulder gekneusd

De vrees van Feyenoord dat Erwin Mulder langdurig uit de roulatie zou zijn met een gebroken hand blijkt ongegrond. De 24-jarige doelman is voor nader onderzoek naar een nabijgelegen ziekenhuis gegaan, waar bleek dat hij slecht een kneuzing heeft opgelopen.

Vrees Feyenoord blijkt ongegrond, hand Mulder gekneusd

Mulder kwam zondagochtend voorafgaand aan het oefenduel van vanmiddag in De Kuip tegen Excelsior ongelukkig terecht. Hoewel hij die wedstrijd zal missen, kan Mulder wel mee op trainingskamp naar het Spaanse Marbella.

Mulder was de laatste weken goed op dreef. In de eerste wedstrijden van het seizoen barstte er meer en meer een discussie los over de toegevoegde waarde van de 1 meter 93 lange sluitpost in het doel van Feyenoord, maar sinds de club bekend maakte dat het Warner Hahn in de zomer overneemt van FC Dordrecht maakte Mulder een geprikkelde en scherpe indruk.

Mocht Mulder daadwerkelijk lang geblesseerd zijn geweest, dan had dat directe gevolgen voor de toekomst van Hahn. Feyenoord had de 21-jarige keeper in dat geval per direct naar De Kuip willen halen, om een keepersprobleem in de kiem te smoren.

Vorig seizoen was Mulder door een slepende teenblessure ook al drie maanden niet inzetbaar. In die periode maakte reservedoelman Kostas Lamprou vooral door zijn geringe lengte niet altijd een even betrouwbare indruk. Ronald Graafland is achter de Griek de derde doelman van Feyenoord.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen