Vormer houdt met Brugge uitzicht op halve finale

Reacties

Ruud Vormer is er met Club Brugge niet in geslaagd om Dnjepr Dnjepropetrovsk te verslaan. In Brugge eindigde het eerste kwartfinaleduel in de Europa League in een doelpuntloos gelijkspel.

Vormer houdt met Brugge uitzicht op halve finale

De Belgische topclub, met Vormer in de basis en zonder de niet speelgerechtigde Stefano Denswil, had het betere van het spel, maar kon dat niet uitdrukken in cijfers. Dnjepr, in de vorige ronde nog te sterk voor Ajax, trok zich terug om zodoende een goede uitgangspositie voor de return in eigen huis af te dwingen.

Club Brugge kreeg ondanks het defensieve strijdplan van de Oekraïense topclub wel een paar zeer goede kansen. De beste mogelijkheid was voor Obbi Oulare. De snelle spits van de Belgen passeerde op fraaie wijze enkele spelers van Dnjepr, maar was onzorgvuldig in de afwerking.

Treffers vielen er niet, waardoor de return van volgende week donderdag helemaal open ligt, terwijl Club Brugge de ongeslagen status van dit seizoen in de Europa League vast weet te houden. Voor Club Brugge wachten twee cruciale wedstrijden. Behalve de return tegen Dnjepr staat zondag de topper bij rivaal Anderlecht op het programma.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.