Vorm: 'Reken er niet op de League Cup-finale te spelen'

De komende confrontaties van Swansea City met Liverpool blijven de komen tijd in het teken staan van het weerzien met Brendan Rodgers. Al twee keer dit seizoen trof de Noord-Ier zijn voormalige werkgever uit Wales, waarmee hij vorig seizoen zo verrassend presteerde.

Vorm: 'Reken er niet op de League Cup-finale te spelen'

Ook keeper Michel Vorm kende een uitstekend debuut in de Premier League onder Rodgers. 'Daarom is het superleuk dat ik ditmaal ook écht tegen zijn club speel', verwijst de vroegere FC Utrecht-goalie tegenover Voetbal International naar het competitieduel op Anfield van zondag (16.00 uur). 'Want de competitie- en League Cupwedstrijd van Swansea City tegen Liverpool (respectievelijk 0-0 en 1-3 winst) ontbrak ik vanwege een liesblessure.'

'Maar iedereen weet hoe belangrijk Rodgers voor mij is geweest', vervolgt Vorm. 'Hij heeft me in 2011 naar de club gehaald. Veel spelers hebben enorm veel progressie onder hem geboekt.'

Voor veel spelers van The Jacks is het duel in Liverpool een generale repetitie voor de League Cup-finale tegen Bradford City van volgende week zondag. Zelfs nu het om de eindstrijd gaat acht Vorm de kans klein dat hij zelf in actie komt.

'Pas op de ochtend van de finale wordt de opstelling bekend gemaakt, maar ik reken er niet op. Tot nu toe heeft Gerhard Tremmel alle League Cup-duels gekeept. Tegenover hem zou het niet fair zijn als ik de laatste wedstrijd krijg. Natuurlijk is de bekerfinale de mooiste wedstrijd van het jaar. Maar ik ben eerste keeper in de competitie en voel me óók bij het bekersucces van de club betrokken.' (Vincent Okker)

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen