Vorm mag opdraven in Europa League door blessure Lloris

Reacties

Michel Vorm mag zich weer eens opmaken voor wat minuten in het shirt van Tottenham Hotspur. Manager Mauricio Pochettino heeft woensdag in aanloop naar het Europa League-duel met Fiorentina verteld dat Hugo Lloris een schouderblessure heeft opgelopen in het competitieduel van zondag met Manchester City

Vorm mag opdraven in Europa League door blessure Lloris

Lloris speelde de met 2-1 gewonnen uitwedstrijd van begin tot eind mee, maar kan donderdagavond (19.00 uur) op bezoek bij Fiorentina niet onder de Spurs-lat staan. Ook de FA Cup-wedstrijd tegen Crystal Palace van aanstaande zondag komt mogelijk te vroeg voor de Franse sluitpost, die doorgaans alle competitie- en Europa League-duels speelt.

Vorm krijgt van Pochettino de kans in de nationale bekertoernooien. Voor het duel met Crystal Palace mocht de 32-jarige Utrechter daarom al hopen op minuten, maar nu lonkt ook een Europees optreden in Stadio Artemio Franchi. Het is waarschijnlijk een unieke kans, want volgende week tijdens de return kan Lloris het doel mogelijk alweer verdedigen in de zestiende finale van de Europa League.

Sinds Vorm in de zomer van 2014 van Swansea City naar Tottenham overstapte, zat de vijftienvoudig international veelvuldig op de bank. In totaal waren er in anderhalf seizoen negentien optredens voor hem weggelegd. Zijn transfer is overigens nog steeds onderdeel van discussie. FC Utrecht kreeg geen doorverkooppercentage en denkt daar wel recht op te hebben.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.