Vorm houdt Lloris op de bank op Old Trafford

Reacties

Michel Vorm heeft een basisplaats bij Tottenham Hotspur tijdens het bezoek aan Manchester United in de eerste speelronde van de Premier League. Hij krijgt de voorkeur boven Hugo Lloris.

Vorm houdt Lloris op de bank op Old Trafford

Het is voor de 31-jarige Vorm pas de vijfde wedstrijd namens Tottenham in de Premier League. Aangezien zijn concurrent Lloris herstellende is van een polsbreuk, kiest manager Mauricio Pochettino voor de voormalige doelman van FC Utrecht en Swansea City. Lloris kwam eerder deze week nog wel als invaller in actie tijdens het duel met AC Milan om de Audi Cup (2-0 winst), maar begint op de bank tegen United.

Overigens wordt Lloris genoemd als mogelijke nieuwe doelman van Manchester United. De 67-voudige international is in beeld als vervanger van David de Gea, die Iker Casillas moet opvolgen bij Real Madrid. Ook Ajacied Jasper Cillessen is een van de doelmannen die gevolgd wordt door United-manager Louis van Gaal.

Aan de kant van Tottenham staan er liefst zes spelers in de basis met een verleden in de Eredivisie. Naast Vorm zijn dat Toby Alderweireld (Ajax), Nacer Chadli (FC Twente), Moussa Dembélé (AZ en Willem II), Christian Eriksen (Ajax) en Jan Vertonghen (Ajax en RKC Waalwijk).

De volledige opstelling van Tottenham Hotspur: Vorm; Walker, Alderweireld, Vertonghen, Davies; Bentaleb, Dier; Chadli, Eriksen, Dembélé; Kane.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.