Vorm hoeft zich weinig illusies te maken bij Spurs

Reacties

Michel Vorm (32) krijgt donderdagavond een basisplaats bij Tottenham Hotspur, maar zal zich daarna snel weer moeten schikken in zijn reserverol. Manager Mauricio Pochettino smacht nu al naar de rentree van Hugo Lloris.

Vorm hoeft zich weinig illusies te maken bij Spurs

Lloris kampt met een schouderblessure, waardoor hij het uitduel in de Europa League met Fiorentina (19.00 uur) mist. Het maakt de weg vrij voor Vorm, die bezig is aan zijn tweede seizoen als reservekeeper op White Hart Lane. Aan die rol zal bovendien weinig veranderen zolang Lloris speler van Spurs is.

'Michel is een heel goede keeper. Ik geloof in hem en ik vertrouw op hem, maar Lloris is mijn aanvoerder. Dat hij niet mee kan doen is een flinke klap voor ons', aldus Pocchettino. 'Hopelijk is Lloris er volgende week in de thuiswedstrijd wel weer bij. We hebben hem hard nodig.'

Pochettino prijst zich gelukkig met een ervaren reservedoelman als Vorm, die in de Premier League uitkwam namens Swansea City en vijftien interlands speelde. 'Op momenten als deze merk je hoe belangrijk het is om een brede en gemotiveerde selectie te hebben. Gelukkig hebben wij die', legt hij uit.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.