Vorm donderdag al onder het mes vanwege knieklachten

Michel Vorm ondergaat donderdag al de operatie die hem van zijn knieblessure moet afhelpen. Aanvankelijk zou de doelman pas in januari onder het mes gaan.

Vorm donderdag al onder het mes vanwege knieklachten

De Swansea City-goalie wilde zijn knieoperatie met het oog op het WK in januari plannen. Maar door de klachten die hij overhield aan het duel met Norwich City van zondag (1-1) besloot de club dat de keeper eerder geholpen moest worden.

'Ik heb al een paar weken last van mijn linkerknie. Hij blijft maar opzwellen. Ik kan iedere keer wel spelen, maar dan duurt het langer voordat ik weer fit ben voor de volgende wedstrijd', vertelde Vorm onlangs nog in de Engelse pers. Hoelang hij nu afwezig is, hangt af van de ernst van de ingreep. Eerder werd geschat de de dertigjarige doelman ongeveer vier weken zou moeten revalideren.

Swansea City staat momenteel op de tiende plaats in de Premier League. Zondag treft de club van Vorm, Jonathan De Guzman en Dwight Tiendalli subtopper Everton. Vorm zal waarschijnlijk worden vervangen door tweede doelman Gerhard Tremmel.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen