'Voorzitter Spurs vergadert met Jol'

Achter het gesprek dat Martin Jol, trainer van Tottenham Hotspur, vandaag met voorzitter David Levy heeft, hoeft niets te worden gezocht. Zegt Jol zelf.

'Voorzitter Spurs vergadert met Jol'

Onderwerp van gesprek zal echter ongetwijfeld de uiterst zwakke seizoenstart van de Londense club zijn. De ploeg van Jol verloor achtereenvolgens van Sunderland en van Everton.

De Spurs investeerden deze zomer fors in nieuwe spelers, zoals Darren Bent, Gareth Bale en Younes Kaboul. Jol zelf liet niet na te benadrukken dat hij met zijn versterkte selectie op een plaats bij de eerste vier in het Premiership gokte.

'Als ik met de voorzitter ga praten, is dat omdat hij me wil bemoedigen en om uit te spreken dat hij nog steeds achter me staat', zei Jol tegen de BBC.

Jol verder: 'Wij zitten in hetzelfde schuitje. We zijn niet zoals Liverpool, wij zijn de Spurs. Met onze filosofie en methode bouwen wij aan een geweldig team. De voorzitter steunt mij en ik steun hem. Hij is óók verantwoordelijk voor wat er bij de club gebeurt.'

De coach wordt verder geplaagd door blessures van zijn steraanvaller Dimitar Berbatov en de Franse verdediger Kaboul, die voorlopig niet in actie kunnen komen.

Bekijk hier al onze video's