'Voorbeeld' Breuer blijft, afscheid 'bevrijder' McDonald

Reacties

Michel Breuer keert volgend seizoen definitief terug in de Eredivisie. De 35-jarige verdediger heeft met promovendus Sparta Rotterdam een akkoord bereikt over een nieuw eenjarig contract.

'Voorbeeld' Breuer blijft, afscheid 'bevrijder' McDonald

Trainer Alex Pastoor toont zich gelukkig met een langer verblijf van Breuer, die in 2014 van NEC naar Sparta Rotterdam verhuisde. 'Afgelopen seizoen is hij van grote waarde geweest voor het team. Als aanvoerder van Sparta Rotterdam was hij een vaste waarde in het elftal en nam hij altijd het voortouw. Deze op-en-top professional is een voorbeeld voor alle spelers.'

De Rotterdamse promovendus neemt daarentegen afscheid van Sherjill MacDonald. De aanvaller kwam in de winterstop over van Westerlo. Met zijn treffer in de kampioenswedstrijd tegen Jong Ajax heeft hij bijgedragen aan de titel in de Jupiler League. Maar zijn verblijf op Het Kasteel blijft beperkt tot een half jaar.

'Sherjill heeft zich op een professionele en uiterst positieve manier ingezet voor het eindresultaat van dit voetbalseizoen. Hoogtepunt was uiteraard zijn bevrijdende treffer in de kampioenswedstrijd tegen Jong Ajax', aldus Pastoor.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.