Volop interesse voor Twente-spelers Bajrami en Rosales

FC Twente-aanvaller Emir Bajrami (25, op de foto met Wout Brama) wil het EK in Polen en Oekraïne aangrijpen om een transfer af te dwingen. De Zweedse rechterspits kan zich nu al verheugen in belangstelling uit Spanje, Rusland en Turkije. De vleugelflitser is niet de enige die aanstuurt op een vertrek uit Enschede.

Volop interesse voor Twente-spelers Bajrami en Rosales

Bajrami kwam twee seizoenen geleden als grote belofte uit Zweden naar FC Twente dat een kleine drie miljoen euro voor hem betaalde. In Enschede slaagde hij er nooit in een basisplaats te veroveren. In 43 competitiewedstrijden kwam Bajrami – hoofdzakelijk als invaller – tot vijf goals.

Ook rechtsback Roberto Rosales (23) heeft over interesse niet te klagen. Zijn zaakwaarnemer Claudio Barrios meldde in de Venezolaanse media dat FC Porto, Newcastle United, Schalke 04, Valencia en Villarreal belangstelling hebben.

Volgens Barrios heeft een aantal van die clubs Rosales bekeken in de interland Venezuela-Moldavië (4-0). Concrete gesprekken zijn er nog niet geweest. Barrios: 'Wij hebben geen haast, de zomerse transferwindow duurt nog lang.' Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's