Volledig herstelde Martins Indi inzetbaar tegen Roda JC

Feyenoord-trainer Ronald Koeman kan zondag in de uitwedstrijd tegen Roda JC Kerkrade weer beschikken over Bruno Martins Indi. De 21-jarige verdediger is volledig hersteld van de bovenbeenblessure die hij ruim anderhalve week geleden opliep tegen PSV.

Volledig herstelde Martins Indi inzetbaar tegen Roda JC

Donderdag deed Martins Indi al mee aan een deel van groepstraining van de Rotterdammers. Vrijdag kon hij volledig meedraaien met zijn ploeggenoten. Toch is het nog niet zeker of Martins Indi in Limburg in de basis start.

'Op de linksbackpositie hebben we te maken met een luxeprobleem, omdat Miquel Nelom de afgelopen weken heeft bewezen dat hij er staat wanneer we hem nodig hebben', zei Koeman. 'Aan de hand van de afsluitende training van zaterdag beslis ik wie er in de basis begint.'

Mocht Martins Indi dit weekend inderdaad spelen, dan bestaat de kans dat bondscoach Louis van Gaal hem volgende week vrijdag alsnog opneemt in de definitieve selectie voor de WK-kwalificatieduels met Estland en Roemenië. Afgelopen woensdag ontbrak de zevenvoudig international nog in de voorselectie vanwege zijn fysieke staat.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen