Koeman ziet Martins Indi aansluiten bij de groepstraining

Bruno Martins Indi heeft donderdag een deel van de groepstraining van Feyenoord meegemaakt. De verdediger is hersteld van zijn bovenbeenblessure en lijkt het competitieduel met Roda JC Kerkrade van komende zondag te gaan halen.

Koeman ziet Martins Indi aansluiten bij de groepstraining

'Het gaat goed met Bruno', aldus trainer Ronald Koeman eerder deze week. 'Dat is goed nieuws, want we hebben in de beslissende fase van de competitie de beschikking over een fitte spelersgroep. Al met al begint het er steeds beter uit te zien.'

De international van Oranje, die door zijn blessure niet werd opgenomen in de voorlopige selectie van het Nederlands elftal, werkte woensdag al met succes een individuele training af op Varkenoord. Op Terence Kongolo na, beschikt Koeman over een volledig fitte selectie.

Mocht Martins Indi dit weekend inderdaad spelen, dan bestaat de kans dat bondscoach Louis van Gaal hem over anderhalve week alsnog opneemt in de definitieve selectie voor de WK-kwalificatieduels met Estland en Roemenië.

De 21-jarige Martins Indi viel eind februari tijdens de Eredivisie-topper tegen PSV (2-1 winst, red.) al na dertig minuten uit met een bovenbeenblessure. Door de kwetsuur miste de sterke linksachter van Feyenoord ook het competitieduel met NEC (3-0 winst).

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen