Voetbal op tv: VI, Jong PSV, FA Cup & Champions League

Voetbal International brengt een overzicht van het voetbal op tv. Via het blad, de website en de apps voor mobiel en tablet houden we je op de hoogte van alle wedstrijden en samenvattingen.

Voetbal op tv: VI, Jong PSV, FA Cup & Champions League

De uitzending van het programma Voetbal International op RTL7 start maandagavond zoals gewoonlijk om 20.30 uur. Behalve de vertrouwde gezichten van Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen is Hans Kraay junior aanwezig. De heren blikken in het bijzijn van de VI-verslaggevers Martijn Krabbendam (clubwatcher Feyenoord) en Simon Zwartkruis (clubwatcher Ajax) uitgebreid terug op het veelbewogen Eredivisieweekend.

Verder is er maandagavond ook voldoende keuze uit binnen- en buitenlands voetbal. FOX Sports zendt om 20.00 uur niet alleen de Jupiler League-wedstrijd tussen Jong PSV en FC Emmen uit, maar brengt ook de Serie A-duels Parma - Fiorentina (19.00 uur) en Napoli - Genoa (21.00 uur) en het FA Cup-treffen tussen Hull City en Brighton & Hove Albion (20.45 uur) rechtstreeks.

Sport1 doet het met de Spaanse competitiewedstrijd Espanyol - Villarreal (22.00 uur) een stuk rustiger aan, maar pakt dinsdag en woensdag wel groots uit met de achtste finales van de Champions League. Dinsdag begint de CL-avond al om 18.00 uur met Zenit Sint-Petersburg - Borussia Dortmund, om 20.45 uur gevolg door Oympiakos Piraeus - Manchester United.

Woensdag zijn er opnieuw twee krakers in het miljoenenbal. Dan begint de CL-uitzending van Sport1 om 20.15 uur. Op het hoofdkanaal is vanaf 20.45 uur het weerzien van Galatasaray-spelmaker Wesley Sneijder met Chelsea-manager José Mourinho live te volgen. Op Sport1 Voetbal neemt Klaas-Jan Huntelaar het met Schalke 04 op tegen zijn oude club Real Madrid.

Bekijk hier al onze video's