Vloet krijgt met nieuw contract 'beloning voor harde werken'

Reacties

Rai Vloet heeft zaterdagmiddag zijn handtekening gezet onder een nieuw contract met PSV, waar de negentienjarige middenvelder nu tot medio 2018 vastligt. Daarmee krijgt de jeugdinternational een beloning voor zijn ontwikkeling.

Vloet krijgt met nieuw contract 'beloning voor harde werken'

Vloet toont zich op de clubwebsite van PSV vanzelfsprekend gelukkig met zijn nieuwe verbintenis. 'Dit is een beloning voor al het harde werken. Als je hard werkt krijg je bij PSV een kans', aldus de Brabander.

Dat Vloet een nieuw contract zou krijgen werd tijdens de laatste maanden van vorig seizoen al duidelijk, nadat het zelfopgeleide talent in zijn eerste seizoen als prof 26 wedstrijden voor Jong PSV in de Jupiler League had gespeeld.

Dit seizoen maakte de aanvallende middenvelder de overstap naar de A-selectie van trainer Phillip Cocu, die hem vorige week bij afwezigheid van WK-ganger Georginio Wijnaldum als invaller liet debuteren in de voorrondewedstrijd van de Europa League tegen Sankt Pölten. Ook afgelopen donderdag speelde Vloet kort mee.

Ondanks zijn officiële debuut voor de hoofdmacht van de Eindhovenaren is het de bedoeling dat Vloet, al sinds 2005 (jeugd)speler van PSV, ook dit seizoen voornamelijk in actie zal komen bij de beloftenploeg.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.