Vlaar nog een vraagteken bij het Nederlands elftal

Reacties

Het is nog niet zeker dat Ron Vlaar zich maandag meldt bij het Nederlands elftal. De verdediger van Aston Villa heeft zondag tijdens de 2-1 zege op Hull City een kuitblessure opgelopen.

Vlaar nog een vraagteken bij het Nederlands elftal

Vlaar verliet een minuut voor het laatste fluitsignaal, toen er al drie keer gewisseld was, het veld vanwege de blessure. Trainer Paul Lambert gaf na afloop duidelijkheid. 'Hij heeft een kuitblessure. We moeten afwachten, maar waar nodig heeft hij twee weken de tijd om te herstellen tijdens de interlandbreak.'

Maandag melden de door Hiddink geselecteerde Oranje-internationals zich traditiegetrouw in Huis ter Duin in Noordwijk. In aanloop naar het oefenduel met Italië van donderdag traint Oranje één keer in de Amsterdam Arena en één keer op Italiaanse grond.

Vervolgens brengen Hiddink en co een paar dagen door in het Oostenrijkse Seefeld, waarna de ploeg afreist naar Praag voor het eerste EK-kwalificatieduel, met Tsjechië (dinsdag 9 september). Het is dus nog de vraag of Vlaar, op het WK een van de uitblinkers bij Nederland, daar bij kan zijn.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.