Vitesse wil Nilsson op creatieve wijze inlijven

EXCLUSIEF - Vitesse wil alles op alles zetten om Lasse Nilsson ook de komende jaren in het geelzwart te laten spelen. De Arnhemmers zijn in verregaande onderhandeling met het Franse Saint-Etienne over een definitieve overgang van de Zweedse aanvaller, die het afgelopen halfjaar op huurbasis in stadion Gelredome speelde.

Vitesse wil Nilsson op creatieve wijze inlijven

Het aanblijven van Nilsson is een uitdrukkelijke wens van trainer Theo Bos, die twee weken geleden Ricky van Wolfswinkel naar FC Utrecht zag vertrekken. Bos acht een spits van het kaliber Nilsson noodzakelijk om volgend jaar de doelstellingen van de club te kunnen verwezenlijken.

De komst van Nilsson leek lange tijd problematisch, aangezien Saint-Etienne een transfersom van anderhalf miljoen euro verlangde. Op een creatieve wijze hoopt Vitesse zich alsnog van zijn diensten te kunnen verzekeren. De Arnhemmers hopen deze week op witte rook, maar de laatste details moeten nog worden beklonken.

Nilsson zelf heeft er nooit een geheim van gemaakt graag bij Vitesse te blijven. De voormalig international gaf eerder in een interview in VI al aan absoluut niet terug te willen naar Frankrijk. 'De Eredivisie heeft altijd heel goed bij mij gepast en vanaf de eerste dag in Arnhem heb ik het naar mijn zin.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen