Vitesse versterkt voorhoede met oude bekende van Slutsky

Reacties

Vitesse heeft maandag een nieuwe aanwinst voor de voorhoede gepresenteerd. Nouha Dicko komt op huurbasis over van Hull City.

Vitesse versterkt voorhoede met oude bekende van Slutsky

De 27-jarige Dicko stond sinds 2017 onder contract bij de Championship-club, waar hij samenwerkte met Leonid Slutsky. Voor Hull speelde de aanvaller in totaal 53 officiële duels, waarin hij zeven keer scoorde. Hull is slechts één van de vele Engelse clubs die de Malinees achter zijn naam heeft. Eerder kwam hij namelijk al uit voor Wigan Athletic, Blackpool, Wolverhampton Wanderers en Rotherham United.

Nu gaat de drievoudig Malinees international dus zijn geluk beproeven in de Eredivisie. 'Aangezien Hilary Gong langdurig is uitgeschakeld en we de belasting van Charly Musonda zorgvuldig moeten opbouwen, wilden we graag een aanvallende versterking aan de selectie toevoegen. Ik ben blij dat we slagvaardig hebben gehandeld in deze laatste fase van de transferwindow', legt technisch directeur Mo Allach uit op de clubsite.

Dicko zelf reageert ook: 'Nederland staat als voetballand goed bekend. Ik denk dat mijn speelstijl hier goed past. Ik kan niet wachten om aan te sluiten bij Vitesse en bij te dragen aan de successen die komen gaan.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Vitesse
Meer over Vitesse
Meer Hull City
Meer over Hull City
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.