Vitesse snijdt aanzienlijk in spelerssalarissen

Reacties

Het lijkt snel gedaan met de topsalarissen bij Vitesse. Mede als het gevolg van de strikte Financial Fair Play-regels snijdt de huidige directie flink in de personeelskosten.

Vitesse snijdt aanzienlijk in spelerssalarissen

Daarbij worden ook de spelerssalarissen flink onder de loep genomen. Verdediger Frank van der Struijk kreeg vorige week te horen dat zijn contract niet zou worden verlengd omdat er veel concurrentie was centraal achterin én dat hij te duur zou zijn voor de bank.

Ook de verbintenissen met Marko Meerits en Wimilio Vink worden niet verlengd, terwijl de Arnhemmers wat Mike Havenaar betreft alle opties open houden. De spits heeft ook een aflopend contract, maar beide partijen kwamen niet tot een akkoord. Naar verluidt hoopt voormalig Vitesse-trainer Fred Rutten, komend seizoen op een hereniging bij Feyenoord.

Renato Ibarra en Valeri Qazaishvili blijven sowieso wel langer in Arnhem. Vitesse lichtte de eenzijdige opties in de verbintenissen met de aanvallers, waardoor Ibarra nog twee seizoenen langer aanblijft en Qazaishvili een jaar langer onder contract staat.

In de nieuwe editie van Voetbal International, die woensdag bij de abonnees wordt bezorgd en in de winkels ligt, een uitgebreide reportage over Vitesse. In en rondom Arnhem zijn steeds meer mensen bang voor een FC Anzhi-scenario.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.