Vitesse legt proefspeler uit Zimbabwe voor vier jaar vast

Reacties

Vitesse heeft Marvelous Nakamba definitief vastgelegd. De twintigjarige middenvelder uit Zimbabwe liep al enkele weken stage in Arnhem en zette woensdag zijn handtekening onder een vierjarige verbintenis.

Vitesse legt proefspeler uit Zimbabwe voor vier jaar vast

Nakamba kwam meest recentelijk uit voor het Franse AS Nancy. Zodra de papierwinkel is afgerond sluit de middenvelder aan bij de hoofdmacht van de Arnhemmers.

Nakamba kijkt uit naar zijn nieuwe uitdaging, vertelt hij op de clubwebsite. 'De afgelopen weken heb ik stage gelopen bij Vitesse en dat is goed bevallen. Ik houd van de manier van spelen en ben sinds mijn eerste dag in een warme en professionele omgeving terecht gekomen. Ik hoop snel mijn opwachting te kunnen maken.'

Technisch directeur Mo Allach is eveneens blij met het akkoord. 'Marvelous Nakamba heeft vanaf de eerste dag als persoonlijkheid en op voetbaltechnisch gebied veel indruk gemaakt. We zijn dan ook verheugd om zijn stageperiode te belonen met een contract.'

Nakamba is voor Vitesse de zesde versterking. Arnold Kruiswijk, Denys Oliinyk, Bertrand Traore, Wallace (beiden gehuurd van Chelsea) en Abiola Dauda gingen hem voor.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.