Vitesse heeft selectie rond met zesde Chelsea-huurling

Vitesse heeft de selectie voor dit seizoen rond. Sam Hutchinson is na Christian Atsu en Francisco Júnior de derde last minute-versterking. Net als vijf van zijn toekomstige ploeggenoten komt hij op huurbasis over van Chelsea.

Vitesse heeft selectie rond met zesde Chelsea-huurling

De 24-jarige verdediger was vrijdag in Arnhem om te kijken wat hij van Vitesse vindt als mogelijke bestemming voor dit seizoen. De Engelsman komt bij Chelsea nauwelijks aan spelen toe. Afgelopen seizoen werd hij al verhuurd aan Nottingham Forrest.

Zo speelt Chelsea een belangrijke rol in het inwilligen van de wens van Vitesse-trainer Peter Bosz om voor het sluiten van de transferdeadline op 2 september in elke linie nog een versterking te halen. Behalve Atsu en Hutchinson zijn ook Patrick van Aanholt, Cristian Cuevas, Gaël Kakuta en Lucas Piazón al op huurbasis aanwezig in Arnhem.

Algemeen directeur Joost de Wit benadrukte zondag dat Vitesse de selectie na de komst van Hutchinson in principe op orde heeft. Alleen als er nog spelers uit Arnhem mochten vertrekken, gaat Vitesse kijken naar mogelijke vervangers.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen