Vitesse denkt aan Chelsea-huurling Aké

Reacties

Nathan Aké is bij Vitesse in beeld als versterking voor het volgende seizoen. De scouting van de Arnhemmers brengt ook diverse andere spelers van Chelsea in kaart.

Vitesse denkt aan Chelsea-huurling Aké

Aké (20) wordt gezien als potentiële versterking voor de linksbackpositie, terwijl hij ook uit de voeten kan als controlerende middenvelder. Vanwege het samenwerkingsverband met Chelsea lijkt de komst van de voormalige jeugdspeler van Feyenoord haalbaar.

Op dit moment speelt Aké op huurbasis bij Reading, dat uitkomt in het Championship. Het contract van de jeugdinternational bij Chelsea loopt nog door tot medio 2018. De scouting van Vitesse heeft ook diverse andere talenten van Chelsea in kaart gebracht.

De Arnhemmers houden rekening met een leegloop. Achter de namen van doelman Piet Velthuizen, Kelvin Leerdam, Guram Kashia en Abiola Dauda staan nog vraagtekens. Daarnaast keren huurlingen Wallace (Chelsea) en Zakaria Labyad (Sporting Lissabon) terug naar hun eigenlijke werkgevers en lopen de contracten van Jan-Arie van der Heijden en Dan Mori af. Davy Pröpper en Marko Vejinovic staan op de nominatie om verkocht te worden in verband met de regels omtrent Financial Fair Play.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.