Villas-Boas gelukkig: 'Vandaag heeft het recht gezegevierd'

André Villas-Boas beweerde na afloop van de nipte overwinning in Wales op Cardiff City (1-0) dat het recht had gezegevierd. De manager van Tottenham Hotspur zag zijn ploeg pas in blessuretijd scoren en de zwaarbevochten drie punten in de wacht slepen.

Villas-Boas gelukkig: 'Vandaag heeft het recht gezegevierd'

'Vandaag was anders dan gebruikelijk. Vandaag heeft het recht gezegevierd', aldus Villas-Boas in de Engelse media. 'We creëerden zoveel kansen dat er maar één ploeg recht had op de overwinning. David Marshall liet vandaag weer eens zien een geweldige keeper te zijn.'

'Wij wisten dat het zwaar zou worden hier. Gezien de nederlaag van Manchester City (3-2, red.) bij Cardiff, ben ik er van overtuigd dat er niet veel ploegen zijn die hier gaan winnen', aldus de Portugese coach. 'Dit is een mooie overwinning. Ik heb behoorlijk geleden vanaf de zijkant, net als mijn spelers in het veld.

Namens Tottenham Hotspur kroonde de Braziliaan Paulinho zich tot matchwinner. Door de overwinning zijn de Londenaren samen met stadgenoot Arsenal koploper in de Premier League. Beide ploegen behaalden twaalf punten uit de eerste vijf wedstrijden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen