Viertal haakt af voor cruciale interlands Jong Oranje

Reacties

Jong Oranje-coach Art Langeler kan in de aankomende EK-kwalificatiewedstrijden tegen Turkije en Cyprus niet over AZ-spelers Derrick Luckassen en Dabney Dos Santos, Feyenoord-middenvelder Tonny Vilhena en Lazio-verdediger Wesley Hoedt beschikken. De vier jeugdinternationals hebben zich afgemeld.

Viertal haakt af voor cruciale interlands Jong Oranje

Langeler haalt Lucas Woudenberg, Yassin Ayoub en Jean-Paul Boëtius als vervangers bij de selectie. Luckassen kampt met een knieblessure, terwijl Dos Santos last heeft van zijn lies. Vilhena en Hoedt haken vanwege privé-omstandigheden af.

Jong Oranje vervolgt de EK-kwalificatiecampagne op 6 oktober met een thuiswedstrijd tegen Turkije. Vijf dagen later is Cyprus de tegenstander.

Voor Jong Oranje is het buigen of barsten. Met tien punten uit zes duels staat het team van Langeler momenteel tweede in Groep 8, op vijf punten van koploper Slowakije. De negen poulewinnaars plaatsen zich rechtstreeks voor het eindtoernooi in 2017 in Polen en de beste vier nummers twee strijden in play-offs om de resterende twee tickets. Momenteel staat Jong Oranje slechts zevende op de lijst van nummers twee.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.