VI Vandaag: Hunter vs. Ronaldo, Oranje-opponent oefent

Reacties

Wat staat er vandaag allemaal op de voetbalagenda? De redactie van Voetbal International opent de dag met een vooruitblik op de hoofdpunten.

VI Vandaag: Hunter vs. Ronaldo, Oranje-opponent oefent

  1. Huntelaar ontmoet oude club

Twee keer eerder stond Klaas-Jan Huntelaar tegenover zijn oude club Real Madrid, dit keer is dat weer het geval in de Champions League. Een jaar geleden was de achtste finale voor Schalke en de Oranje-international allerminst een doorslaand succes met twee nederlagen (6-1 en 3-1).

Der Hunter, die door een schorsing Schalke 04 niet kan helpen in de Bundesliga, scoorde destijds wel. Kan hij dat kunststukje herhalen met dit keer wel een positief resultaat of buigt hij net als een jaar geleden voor Cristiano Ronaldo, die in de twee ontmoetingen met Schalke 04 vier keer scoorde?

In het andere Champions League-duel, FC Basel – FC Porto, kunnen we ook één Nederlander binnen de lijnen verwachten, al zat Bruno Martins Indi afgelopen zaterdag tegen Vitoria Guimarães (1-0) op de bank.

Bekijk hier alle duels van vandaag.

  1. VI Premium

De nieuwe Voetbal International ligt weer op de mat en in de kiosken, en op VI Premium zijn al verhalen van het kersverse nummer 8 terug te lezen. Zoals een verhaal over de revolutie in de jeugdopleiding van PSV, geschreven door clubwatcher Thijs Slegers. Marco Timmer interviewde daarnaast Simon Tibbling (FC Groningen) en Simon Thern en Sam Larsson (beiden SC Heerenveen): drie jonge Zweden actief in de Eredivisie. Ook sprak verslaggever Iwan van Duren Eurocommissaris én groot voetballiefhebber Frans Timmermans. 'Ik ben een Romein', aldus het erelid van AS Roma.

VI Premium is uw persoonlijke toegang tot de complete voetbalwereld. Hier vindt u bijna alle verhalen uit de VI en meer. Lid worden? Dat kan hier. Voor abonnees is VI Premium gratis.

  1. Oranje-opponent oefent

Staat de datum al in de agenda? Op 10 oktober 2015 ontvangt Kazachstan Nederland voor de EK-kwalificatie. In elk geval oefent de Oranje-opponent buiten de FIFA-agenda om vandaag tegen Moldavië. Zal er een spion van bondscoach Guus Hiddink in Aksu op de tribune zitten?

  1. Op 18 februari ... 2004

Zonder maar één duel voor Genoa zit het Italiaanse avontuur er voor Oscar Moens alweer op. De dan dertigjarige goalie vraagt uit onvrede over zijn situatie bij de nummer 23 van de Serie B ontbinding van zijn contract. De Italiaanse club stemt daarmee in.

  1. Jarig

Alje Schut (foto) - Mamelodi Sundowns (1981)
Nathan Aké - Chelsea (1995)
Gary Neville - Engelse oud-international (1975)
Jermaine Jenas - clubloos (1983)

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.