VI Opinie: wie moet Van Gaal opvolgen bij Oranje?

Reacties

In de rubriek VI Opinie krijgen lezers van de website van Voetbal International de gelegenheid mee te praten over prangende en actuele vraagstukken in het voetbal. Dit keer aandacht voor de opvolging van bondscoach Louis van Gaal, die na het WK in Brazilië afscheid neemt.

VI Opinie: wie moet Van Gaal opvolgen bij Oranje?

Lang leek Ronald Koeman de meest logische opvolger, maar de huidige trainer van Feyenoord heeft geduchte concurrentie. Niemand minder dan Guus Hiddink, in de periode 1994-98 ook al Oranje-bondscoach, mengde zich zaterdag in de strijd om de opvolging van Van Gaal.

De 67-jarige Achterhoeker gaf aan ná het WK in Brazilië weer in de voetballerij aan de slag te willen. 'Er speelt op dit moment niks concreets. Ook het Nederlands elftal, waarmee mijn naam in verband wordt gebracht, is nu niet concreet. Maar je weet nooit wat de toekomst gaat brengen.'

In de nieuwe editie van Voetbal International, die woensdag is verschenen, staat een uitgebreide reportage van verslaggevers Martijn Krabbendam en Frans van den Nieuwenhof over de zoektocht naar een nieuwe bondscoach. Klik hier om VI 47 meteen te bestellen.

Naast Koeman en Hiddink zijn er nog andere kandidaten. Wie moet Van Gaal opvolgen? Log in met jouw VI Account en geef je mening.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.