VI Opinie: wie is de grote winnaar van de transferperiode?

Reacties

De Europese transferwindow is gesloten. Nu de kruitdampen zijn opgetrokken, kan langzamerhand de balans opgemaakt worden. En dat doen we graag met jullie.

VI Opinie: wie is de grote winnaar van de transferperiode?

Duidelijk is dat de Nederlandse clubs zich minder en minder laten verleiden tot het smijten met geld. Is dat een wenselijke ontwikkeling, of moeten de clubs juist wel durven gokken?

Wat te denken van Ajax, waar de zo felbegeerde versterking uitbleef? Is PSV met de komst van Marco van Ginkel de grote winnaar van de transferperiode? Of is dat NEC, dat de smaakmakers behield? Of misschien wel FC Twente, dat dirigent Hakim Ziyech in Enschede hield? Roda JC, Willem II en NAC waren actief ook actief, maar hebben zij goed gehandeld? Of is het juist verstandig de selectie intact te houden?

En we nemen natuurlijk ook een kijkje over de grens, waar opvalt dat de échte klappers van de Europese grootmachten uitbleven. Geen last-minute-versterkingen voor Manchester United en Louis van Gaal; gaat dat hem parten spelen?

Is een winterse transferperiode eigenlijk nog wel wenselijk? Met welke transfer ben jij het meest blij? En wie gaat er misschien wel volledig door het ijs zakken?

Log in met je VI-account en praat mee!

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.