VI Opinie: moet Kuijt zijn contract met Feyenoord verlengen?

Reacties

In de nieuwe Voetbal International wordt het seizoen van Dirk Kuijt onder de loep gelegd. De 35-jarige captain van Feyenoord zag de missie waarvoor hij terugkwam naar De Kuip, het landskampioenschap, hopeloos mislukken. Op VI.nl praten we verder over de toekomst van Kuijt. Moet hij zijn aflopende contract verlengen?

VI Opinie: moet Kuijt zijn contract met Feyenoord verlengen?

Feyenoord is bezig aan een dramatisch seizoen. De eerste seizoenshelft was nog aardig, maar inmiddels won de club al negen Eredivisie-duels op rij niet. Tegen Roda JC Kerkrade werd weliswaar een reeks nederlagen (zeven) een halt toegeroepen, maar nog altijd is het crisis in Rotterdam-Zuid.

De teleurstellende resultaten zijn een bittere pil voor Kuijt, die zondag nog wel zijn honderdste goal voor Feyenoord liet aantekenen. De Katwijker kwam immers maar met één doel: de titel. En hoewel hij zelf inmiddels al op zeventien goals staat, waarvan veertien in de Eredivisie, rijst de vraag: kan Dirk Kuijt zich nog een keer opladen?

Aan zijn fysieke toestand zal het niet liggen. De 35-jarige aanvaller miste nog geen wedstrijd, speelde op diverse posities en zondag staat tegen zijn oude werkgever FC Utrecht alweer zijn 750ste duel in clubverband en 854ste in totaal op het menu. Bovendien lonkt een nieuw jubileum: zijn driehonderdste officiële goal ooit, en wacht voor Feyenoord nog de halve finale van het bekertoernooi tegen AZ. De mooie cijfers ten spijt, de vraag blijft of het statistieken uit het laatste of het voorlaatste seizoen van Kuijt zullen blijken.

Wat vinden jullie? Moet Kuijt zijn contract verlengen? Hoe belangrijk kan hij nog zijn voor Feyenoord? Wat zegt het huidige seizoen over Kuijt? Kortom, praat in deze VI-Opinie mee over de toekomst van Dirk Kuijt.

Log in met je VI-account en praat mee!

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.