VI Opinie: geef je mening over de keuzes van Hiddink

Reacties

Guus Hiddink maakte woensdag zijn voorselectie bekend voor de EK-kwalificatieduels met IJsland en Kazachstan. Wat vind jij van de keuzes van de bondscoach?

VI Opinie: geef je mening over de keuzes van Hiddink

De meest verrassende naam in de dertigkoppige selectie is toch wel die van Feyenoorder Sven van Beek, die pas net basisspeler is in de Eredivisie en nog nooit werd opgeroepen voor Oranje. Ook de oproep voor Vitesse-middenvelder Davy Pröpper is opvallend. Hij zat al wel eerder bij de selectie, maar wacht nog op zijn debuut.

Hiddink selecteerde vier doelmannen. De keuze voor de kersverse Feyenoorder Kenneth Vermeer is het meest saillant. In de verdediging koos de bondscoach onder meer voor Jeffrey Bruma en Virgil van Dijk, die mag hopen op zijn debuut tegen Kazachstan of IJsland.

Ook Ibrahim Afellay, die voor de duels met Italië (2-0) en Tsjechië (2-1) ook al was opgeroepen maar niet in actie kwam, mag zich weer melden. Heeft de dribbelaar van Olympiakos Piraeus dat verdiend? Ook Arjen Robben is weer van de partij. Gaat hij net als op het WK het verschil maken voor Nederland, of kan ook hij het elftal niet op sleeptouw nemen?

Laat jouw licht schijnen over de keuzes van Hiddink! Login je met je VI-account en praat mee!

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.