VI Opinie: de tops en flops in de Eredivisie

Reacties

In de rubriek VI Opinie krijgen lezers van de website van Voetbal International de gelegenheid mee te praten over prangende en actuele vraagstukken in het voetbal. Deze keer over de eerste seizoenshelft in de Eredivisie.

VI Opinie: de tops en flops in de Eredivisie

De Eredivisie is halverwege, de spelers genieten van een al dan niet welverdiende vakantie en gaan zich in 2015 voorbereiden op de tweede seizoenshelft. Wij maken de tussenbalans op.

De eerste kaarten liggen op tafel, met uitschieters naar boven en naar beneden. Heeft miljoenenaankoop Luuk de Jong bij PSV de verwachtingen waargemaakt? En hebben alle nieuwe gezichten van Feyenoord de vertrokken spelers doen vergeten? Is Arkadiusz Milik hard op weg dan eindelijk die veelscorende spits te worden op wie Ajax sinds het vertrek van Luis Suarez wacht?

Is Tomás Necid te goed voor PEC Zwolle? Wie staat er op bij het tobbende NAC Breda? Had FC Groningen niet meer verwacht van de nieuwe spits Danny Hoesen? Heeft ADO Den Haag-topscorer Michiel Kramer zijn kruit verschoten? En gaat SC Cambuur-revelatie Albert Rusnák ook in Euroborg schitteren?

Kortom, wie is in jullie ogen de grootste verrassing en wie is de grootste teleurstelling? We zijn benieuwd naar jullie mening. Log in met je VI-account en praat mee!

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.