VI Live: terugblik op doelpuntrijke voetbalavond

Reacties

Om ook tijdens wedstrijden op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen is er VI Live, waar het (inter)nationale voetbal op de voet gevolgd wordt.

VI Live: terugblik op doelpuntrijke voetbalavond

Hier eindigt VI Live voor zaterdagavond

22.52 uur: JUVENTUS WINT MET 2-0
Het is afgelopen in Turijn. In de absolute slotfase maakt Juventus er tegen Empoli zelfs nog 2-0 van, Roberto Pereyra scoort.

22.36 uur: PSV FREEWHEELT NAAR ZEGE IN ENSCHEDE
Het is bij 0-5 gebleven in Enschede. PSV had geen kind aan het  B-elftal van FC Twente, dat met de ruime verliespartij op zak naar het bekerduel van dinsdag toeleeft. Dan is PEC Zwolle in de halve finale de tegenstander. PSV is door de eenvoudige zege weer een stap dichter bij de titel.

22.34 uur: EINDSTAND FC DORDRECHT-HERACLES ALMELO 2-3
Dordt komt de klap van de 2-3 niet meer te boven. Degradatie lijkt daarmee een formaliteit, terwijl Heracles broodnodige punten verdient in de strijd om rechtstreekse handhaving.

22.26 uur: HERACLES TOCH NOG OP VOORSPRONG
Bryan Linssen zet Heracles Almelo in Dordrecht op 2-3. Na een goede voorbereidende actie van Wout Weghorst schiet zijn ploeggenoot droog raak. Dit keer kan zelfs doelman Filip Kurto er niets meer aan doen...

22.23 uur: DEPAY DOET HET WEER
En het is 0-5! Na slap ingrijpen van Joachim Andersen kan Memphis Depay opnieuw toeslaan. PSV veegt de vloer aan met FC Twente. De topscorer van de Eredivisie staat daardoor nu al op negentien goals dit seizoen.

22.18 uur: PSV GAAT DOOR MET SCOREN
Het wordt nog erger voor FC Twente... Memphis Depay maakt er na een fraaie pass van Georginio Wijnaldum 0-4 van.

22.12 uur: WEGHORST DOET HET
Uit een voorzet van Bryan Linssen schiet Wout Weghorst raak voor Heracles. Het staat aan De Krommedijk 2-2. Er wachten ons nog twintig spannende minuten.

21.44 uur: RUSTSTAND JUVENTUS-EMPOLI 1-0
Door een kiezelharde knal van Carlos Tévez gaat Juventus aan de leiding. De Argentijn schoot raak uit een indirecte vrije trap, die werd gegeven na een vermeende terugspeelbal van Daniele Rugani. Wij zetten daar in ieder geval zeker onze twijfels bij.

21.38 uur: EINDSTAND SC HEERENVEEN-NAC BREDA 0-0
Het is klaar in Heerenveen, waar de thuisploeg het veld verlaat onder boegeroep. NAC sprokkelt een puntje in de strijd tegen degradatie, maar had zelfs kunnen winnen.

LANDGENOTEN: Ludogorets heeft in de play-offs om de Bulgaarse titel de topper tegen CSKA Sofia met ruime cijfers gewonnen. Virgil Midisjan leverde zijn bijdrage aan de 4-0 overwinning door de derde goal voor zijn rekening te nemen. Ludogorets vergrootte met het succes de voorsprong tot zes punten.

21.31 uur: EINDE AAN TWENTSE ILLUSIES
Op aangeven van Adam Maher geeft Georginio Wijnaldum de genadeklap aan FC Twente, dat met een 3-0 achterstand de kleedkamer opzoekt.

21.18 uur: PSV OP ROZEN
Het verzet van FC Twente lijkt al gebroken. Jeffrey Bruma zet PSV in Enschede  in elk geval met een rake kopbal op 0-2.

21.14 uur: PSV OP VOORSPRONG
Luuk de Jong breekt de ban voor PSV tegen zijn oude club. De spits schiet raak nadat de inzet van Luciano Narsingh op de paal is gekomen.

21.07 uur: DORDRECHT OP VOORSPRONG
Het wordt zelfs 2-1 voor FC Dordrecht, dat dramatisch begon! Joris van Overeem schiet vanaf de rand van de zestien fraai raak.

21.02 uur: PISAS HELPT DORDRECHT LANGSZIJ
FC Dordrecht komt op gelijke hoogte. Everon Pisas brengt de stand met een schot in de korte hoek weer op 1-1.

21.00 uur: AFTRAP JUVENTUS-EMPOLI
Gaat Juve de volgende stap zetten richting de Italiaanse titel? Dit duel besluit de bomvolle voetbalzaterdag in Italië.

20.52 uur: HERACLES OP VOORSPRONG
Daar is al de goal: Heracles Almelo komt dankzij Bryan Linssen op voorsprong. Dit wordt een heel moeilijk verhaal voor Dordrecht… Linssen viert de goal met Thomas Bruns, die op de bank zit ten faveure van Linssen. Bruns is geroerd, zo blijkt. Hij heeft de tranen in zijn ogen staan.

20.45 uur: AFTRAP FC TWENTE - PSV
Het verzwakte Twente gaat proberen de koploper pootje te lichten. De aftrap is verricht.

20.45 uur: AFTRAP FC DORDRECHT – HERACLES ALMELO
Er is afgetrapt in Dordrecht. De plaatselijke FC speelt tegen Heracles Almelo een cruciaal duel in de strijd tegen degradatie.
FC Dordrecht: Kurto; Fortes, Haddad, Troost-Ekong, Gosens; Klaiber, Steenvoorden, Van Overeem; Pisas, Biekman, Korte.
Heracles Almelo: Castro; Breukers, Veldmate, Zomer, Fledderus; Vujicevic, Cziommer, Linssen, Darri; Weghorst, Avdic

20.31 uur: EINDSTAND FIORENTINA - SAMPDORIA 2-0
Alessandro Diamanti en Mohamed Salah scoren in een tijdbestek van vier minuten. Het blijft bij die twee goals.

20.28 uur: RUSTSTAND SC HEERENVEEN - NAC BREDA 0-0
NAC was de betere ploeg, maar een enorme kans was niet besteed aan Adnane Tighadouini. Heerenveen stelde teleur.

20.25 uur: EINDSTAND BORUSSIA DORTMUND - BAYERN MÜNCHEN 0-1
Bayern revancheert zich voor de nederlaag tegen Borussia Mönchengladbach en dat gaat ten koste van Borussia Dortmund.

20.23 uur: EINDSTAND PEC ZWOLLE - WILLEM II 1-0
Bram van Polen brengt PEC Zwolle niet alleen een mooie generale voor het bekertreffen met FC Twente, maar vergroot ook de kansen op een plaats in de play-offs.

20.22 uur: EINDSTAND CHELSEA - STOKE CITY 2-1
Na twee gelijke spelen heeft Chelsea op Stamford Bridge weer gewonnen, waarmee het weer op het juiste spoor is voor de titel.

20.21 uur: EINDSTAND VITESSE - FC GRONINGEN 1-1
Vitesse voorkomt een nederlaag, maar verliest wel twee punten in de strijd om de derde plaats. Groningen kent een redelijke generale repetitie voor het bekerduel van woensdag met Excelsior.

20.05 uur: VITESSE OP GELIJKE HOOGTE
Wat een ongelukkige actie voor Groningen-doelman Sergio Padt. Waar hij Vitesse menig keer van de gelijkmaker afhield, ziet hij nu een van de paal terugspringende bal via zijn eigen rug in het doel hobbelen. De inzet was van Zakaria Labyad, maar Padt zal toch echt een eigen goal op zijn naam krijgen. Het is weer gelijk in Gelredome.

20.04 uur: GOAL VAN POLEN
PEC Zwolle komt op voorsprong. Uit een hoekschop slaat Bram van Polen toe: 1-0.

20.00 uur: OPSTELLINGEN FC TWENTE EN PSV
PSV wacht ogenschijnlijk niet de moeilijkste avond in Enschede gezien de opstelling van FC Twente, dat de generale van de halve finale in de KNVB-bekertoernooi afwerkt met een geïmproviseerde basiselftal. De Eindhovense basisformatie kent geen verrassingen.
Opstellingen: 
FC Twente:
 Stevens; Martina, Bijen, Andersen, Schilder; Mokotjo, Ebecilio, Mokhtar; Kusk, Eghan, Miyaichi.
PSV: Zoet; Brenet, Bruma, Rekik, Willems; Guardado, Maher, Wijnaldum; Narsingh, De Jong, Depay.

19.50 uur: BLUNDER BEGOVIC HELPT CHELSEA
Loïc Rémy zet Chelsea weer op voorsprong en Stoke City-keeper Ismir Begovic mag zich achter zijn oren krabben. Zijn blunder is de basis voor de 2-1 op Stamford Bridge.

19.45 uur: AFTRAP SC HEERENVEEN - NAC BREDA
In Friesland is begonnen aan het duel tussen SC Heerenveen en NAC Breda. Bij de Friezen vervangt Doke Schmidt de afgehaakte Joost van Aken (hamstringblessure). De Bredanaars moeten nog in de warming-up improviseren. Mats Seuntjes vervangt de geblesseerd geraakte Erik Falkenburg.

De opstellingen:
SC Heerenveen: Nordfeldt; Marzo, Otigba, Schmidt, van Anholt; Thern, De Roon, van den Berg; Slagveer, Uth, Larsson.
NAC Breda: Ten Rouwelaar; Ligeon, Marcellis, Drost, Van der Weg; Naah, De Zeeuw, De Kamps; Sarpong,  Seuntjens, Tighadouini

19.20 uur: RUSTSTAND FIORENTINA – SAMPDORIA 0-0
Er is nog niet gescoord in Florence.

19.19 uur: RUSTSTAND BORUSSIA DORTMUND-BAYERN MÜNCHEN 0-1
Het blijft in Dortmund bij de saillante goal van Robert Lewandowski. Kan de thuisploeg zich nog oprichten tegen de ongenaakbare aanstaande kampioen van Duitsland? We gaan het na rust zien.

19.18 uur: RUSTSTAND PEC ZWOLLE – WILLEM II 0-0
De bezoekers van het duel tussen PEC Zwolle en Willem II worden nog niet bepaald getrakteerd op spektakel. Robbie Haemhouts haalde na een halfuur een kopbal van Jesper Drost van de lijn, verder waren er nauwelijks kansen.

19.16 uur: RUSTSTAND VITESSE-FC GRONINGEN 0-1
Waar Vitesse wellicht gehoopt had op een gemakkelijke avond omdat de Groningers woensdag in het bekertoernooi spelen, is dat absoluut niet zo. Vitesse worstelt en voetbalt maar weinig kansen bijeen. De goal van Rasmus Lindgren blijft daardoor in de eerste helft de enige.

19.14 uur: WAT EEN ANTWOORD VAN STOKE!
Stoke City komt gelijk, en hoe! Charlie Adam passeert met een schot van eigen helft Chelsea-doelman Thibaut Courtois; 1-1. De middenvelder schiet vanaf zestig meter (!!!!) raak. Adam stond nog buiten de cirkel van de middenstip toen hij aanlegde. Hij blijkt daarmee voor de ruststand te hebben getekend.

19.08 uur: HAZARD ZET CHELSEA OP VOORSPRONG
Chelsea leidt tegen Stoke City en dat is te danken aan de benutte strafschop van Eden Hazard, die mag aanleggen vanaf elf meter na een overtreding van Philipp Wollscheid op Cesc Fabregas. Wat was dat ook alweer met penalty's en Chelsea?

LANDGENOTEN: Moestafa El Kabir heeft Gençerbirligi aan een ruime overwinning op Kasimpasa geholpen (5-2). De voormalig NEC-aanvaller, die in februari vanuit Saudi-Arabië in Turkije neerstreek, was met een hattrick de gevierde man. Van zijn drie goals kwamen er twee uit een strafschop. Daarmee troefde hij Ryan Babel af, die niet verder kwam dan de openingstreffer voor Kasimpasa.

19.06 uur: LEWANDOWSKI SCOORT TEGEN OUDE PLOEG
Robert Lewandowski doet zijn oude club pijn. De spits van Bayern München ziet een rebound precies voor zich vallen en kopt de bal in het lege doel. De Pool viert de treffer uit liefde voor Borussia Dortmund ingetogen.

18.47 uur: RUSTSTAND CÓRDOBA - ATLÉTICO MADRID 0-2
Door goals van Antoine Griezmann en Saúl gaat Atlético bij rust riant aan de leiding.

18.42 uur: GRONINGEN AL OP VOORSPRONG
Rasmus Lindgren tikt van dichtbij raak na een kort genomen corner. Door het allesbehalve goede optreden van de Arnhemse defensie staat Vitesse op achterstand in eigen huis.

18.30 uur: AFTRAP PEC ZWOLLE – WILLEM II
Aanvalsleider Tomas Necid begint op de bank bij PEC Zwolle in het thuisduel met Willem II. Stef Nijland speelt in de punt van de aanval. Trent Sainsbury en Ryan Thomas zijn net als Necid reserve.

De opstellingen:
PEC Zwolle: Hahn; Van Polen, Van der Werff, Broerse, Van Hintum; Brama, Rienstra; Lukoki, Drost, Saymak; Nijland.
Willem II:
Lamprou; Van der Strijk, Wuytens, Peters, Dijks; Haemhouts, Messaoud, Wuytens; Ondaan, Armenteros, Sahar.

18.30 uur: OPSTELLINGEN VITESSE-FC GRONINGEN
Hoewel Michael de Leeuw na een maand afwezigheid weer bijna beschikbaar is, zit hij nog niet bij de wedstrijdselectie. De spits ontbreekt vanwege zijn hamstringperikelen. Trainer Erwin van de Looi zal immers geen risico willen nemen. Woensdag is Excelsior in het hoge noorden de tegenstander in de halve finale van het bekertoernooi. Via de ranglijst is het behalen van een Europees ticket voor de Groningers immers ver weg. Voor Vitesse is dat een heel ander verhaal. De Arnhemmers staan nu vijfde, maar hopen door de goede resultaten van de laatste maanden stiekem nog op de derde plek.

De opstellingen:
Vitesse: Room; Diks, Kashia, Van der Heijden, Achenteh; Vejinovic, Pröpper, Qazaishvili; Labyad, Traore, Oliinyk
FC Groningen: Padt; Kappelhof, Botteghin, Lindgren, Burnet; Tibbling, Chery, Kieftenbeld; Mahi, Hoesen, Rusnák.

18.30 uur: AFTRAP FIORENTINA – SAMPDORIA

18.30 uur: AFTRAP CHELSEA – STOKE CITY
Loïc Rémy start bij Chelsea, omdat Diego Costa niet fit genoeg is om te beginnen. Bij Stoke City zit Erik Pieters op de reservebank.

18.00 uur: AFTRAP CÓRDOBA - ATLÉTICO MADRID
In Estadio Nuevo Arcángel zijn Córdoba en Atlético Madrid begonnen aan de wedstrijd.

17.54 uur: EINDSTANDEN PREMIER LEAGUE
Waar Louis van Gaal met Manchester United voor de vijfde keer op rij wint in de Premier League, gaat Ronald Koeman met Southampton onderuit tegen Everton.

De eindstanden:
Everton - Southampton 1-0
Leicester City - West Ham United 2-1
Manchester United - Aston Villa 3-1
Swansea City - Hull City 3-1
West Bromwich Albion - Queens Park Rangers 1-4

17.37 uur: SNEL ANTWOORD ASTON VILLA
Wordt het toch nog spannend op Old Trafford? Uit een corner van Joe Cole brengt Christian Benteke de marge terug tot één doelpunt: 2-1.

17.36 uur: GOAL ROONEY
Manchester United heeft de zege op Aston Villa binnen. Uit een voorzet van Ángel Di María knalt Wayne Rooney schitterend raak: 2-0.

17.30 uur: OPSTELLINGEN DORTMUND EN BAYERN
Over een uur trappen Borussia Dortmund en Bayern München af. Arjen Robben is er bij de bezoekers vanwege een blessure niet bij.

Opstelling Borussia Dortmund: Weidenfeller; Sokratis, Subotic, Hummels, Schmelzer; Gündogan, Bender, Blaszczykowski, Reus, Kampl; Aubameyang.
Opstelling Bayern München: Neuer; Dante, Boateng, Benatia; Rafinha, Xabi Alonso, Bernat, Lahm; Müller, Schweinsteiger; Lewandowski.

17.22 uur: EINDSTANDEN BUNDESLIGA
VfL Wolfsburg wint ook zonder doelputen van Bas Dost met 3-1 van VfB Stuttgart. Bayer Leverkusen veegt de vloer aan met Hamburger SV, waar Rafael van der Vaart op de bank bleef: 4-0.

De eindstanden:
Bayer Leverkusen - Hamburger SV 4-0
VfL Wolfsburg - VfB Stuttgart 3-1
1899 Hoffenheim - Borussia Mönchengladbach 1-4
Werder Bremen - FSV Mainz 05 0-0
Eintracht Frankfurt - Hannover 96 2-2
SC Freiburg - 1. FC Köln 1-0

16.55 uur: EINDSTANDEN SERIE A
Cagliari - Lazio 1-3
Palermo - AC Milan 1-2
Atalanta - Torino 1-2
Genoa - Udinese 1-1
Internazionale - Parma 1-1
Sassuolo - Chievo 1-0
Hellas Verona - Cesena 3-3

Lazio wint voor de zevende keer op rij in de Serie A en blijft daardoor in het spoor van nummer twee AS Roma. AC Milan wint mede dankzij een assist van Marco van Ginkel bij Palermo. Internazionale blameert zich met een gelijkspel tegen hekkensluiter Parma.

16.43 uur: ASSIST BLIND
Daley Blindt leidt de openingstreffer van Manchester United in! De linksback behoudt goed het overzicht en legt de bal af op Ander Herrera. Die schuift vervolgens de bal tegen de touwen: 1-0.

16.20 uur: RUSTSTANDEN BUNDESLIGA
Dankzij een assist van Filip Kostic bij een goal van Martin Harnik is het VfB Stuttgart van trainer Huub Stevens vlak voor rust weer naast VfL Wolfsburg gekomen: 1-1. De openingstreffer was van Ricardo Rodriguez.

De tussenstanden:
Bayer Leverkusen - Hamburger SV 2-0
VfL Wolfsburg - VfB Stuttgart 1-1
1899 Hoffenheim - Borussia Mönchengladbach 1-3
Werder Bremen - FSV Mainz 05 0-0
Eintracht Frankfurt - Hannover 96 0-0
SC Freiburg - 1. FC Köln 1-0

16.00 uur: AFTRAP PREMIER LEAGUE
Ronald Koeman gunt Eljero Elia in de uitwedstrijd tegen Everton een basisplaats. Bij het Manchester United van manager Louis van Gaal staat Daley Blind linksback.

De wedstrijden:
Everton – Southampton
Leicester City – West Ham United
Manchester United – Aston Villa
Swansea City – Hull City
West Bromwich Albion – Queens Park Rangers

15.48 uur: RUSTSTANDEN SERIE A
Cagliari - Lazio 0-1
Atalanta - Torino 0-2
Palermo - AC Milan 0-1
Genoa - Udinese 1-0
Internazionale - Parma 1-1
Sassuolo - Chievo 1-0
Hellas Verona - Cesena 2-0

Lazio leidt halverwege op bezoek bij Cagliari dankzij een treffer van Miroslav Klose, terwijl Marco van Ginkel aan de basis stond van het enige doelpunt bij Palermo - AC Milan voor rust.

15.36 uur: EINDSTAND ARSENAL - LIVERPOOL 4-1
Arsenal zet een grote stap richting kwalificatie voor de Champions League. Liverpool wordt met 4-1 aan de kant gezet door de ploeg van manager Arsène Wenger.

15.32 uur: GOAL GIROUD
In de extra tijd maakt Arsenal er ook nog 4-1 van. Olivier Giroud passeert Simon Mignolet met een mooi schot. Door een rode kaart voor Emre Can speelt Liverpool bovendien nog maar met tien man.

15.30 uur: AFTRAP BUNDESLIGA
Met Bas Dost in de punt van de aanval is VfL Wolfsburg begonnen aan het thuisduel met het VfB Stuttgart van trainer Huub Stevens. Rafael van der Vaart zit op de bank bij Hamburger SV dat uit tegen Bayer Leverkusen speelt. Roel Brouwers heeft een basisplaats bij Borussia Mönchengladbach.

De wedstrijden:
Bayer Leverkusen - Hamburger SV
VfL Wolfsburg - VfB Stuttgart
1899 Hoffenheim - Borussia Mönchengladbach
Werder Bremen - FSV Mainz 05
Eintracht Frankfurt - Hannover 96
SC Freiburg - 1. FC Köln

15.17 uur: HENDERSON REDT EER LIVERPOOL
Wordt het dan toch nog spannend? Jordan Henderson benut een strafschop, die werd toegekend na een overtreding van Héctor Bellerín op Raheem Sterling.

15.00 uur: AFTRAP SERIE A
Cagliari - Lazio
Atalanta - Torino
Palermo - AC Milan
Genoa - Udinese
Internazionale - Parma
Sassuolo - Chievo
Hellas Verona - Cesena

Vier Nederlanders in de basis tijdens de duels in de Serie A van 15.00 uur. Edson Braafheid en Stefan de Vrij beginnen bij Lazio, dat op bezoek gaat bij Cagliari en de achterstand op nummer twee AS Roma hopen te verkleinen tot één punt. Namens AC Milan starten Marco van Ginkel en Nigel de Jong tijdens het uitduel met Palermo. Urby Emanuelson zit op de bank bij Atalanta, dat bezoek krijgt van Torino.

14.31 uur: RUSTSTAND ARSENAL - LIVERPOOL 3-0
Halverwege is er geen vuiltje aan de lucht voor Arsenal, dat thuis met 3-0 leidt tegen Liverpool. En dat terwijl de bezoekers via Raheem Sterling de eerste grote kans van de wedstrijd kregen, maar de aanvaller werd net niet goed aangespeeld.

14.30 uur: SÁNCHEZ ZORGT VOOR DE BESLISSING
Vorig seizoen won Liverpool met 5-1 op bezoek bij Arsenal, maar nu dreigt een afstraffing. Op slag van rust zet Alexis Sánchez de thuisclub namelijk op een 3-0 voorsprong. Wat kan Liverpool nog na rust?

14.24 uur: ÖZIL MAAKT AL SNEL 2-0
In een tijdsbestek van drie minuten lijkt Arsenal de wedstrijd te beslissen. Mesut Özil schiet een vrije trap binnen, waardoor Liverpool tegen een 2-0 achterstand aankijkt.

14.21 uur: BELLERÏN ZET ARSENAL OP VOORSPRONG
Héctor Bellerín opent de score in Noord-Londen. De rechtsback trekt naar binnen en scoort in de lange hoek. En dat terwijl Liverpool juist daarvoor erg gevaarlijk was.

14.20 uur: EINDSTAND AS ROMA - NAPOLI 1-0
AS Roma boekt in de strijd om Champions League-voetbal een belangrijke overwinning tegen Napoli. Miralem Pjanic is de matchwinner.

13.45 uur: AFTRAP ARSENAL - LIVERPOOL
Het duel tussen de twee beste Engelse ploegen van 2015 is van start gegaan. Arsenal vergaarde dit kalenderjaar 27 punten uit elf duels, één meer dan Liverpool. Manchester United bezet met 23 punten de derde plaats.

13.16 uur: RUSTSTAND AS ROMA - NAPOLI 1-0
Dankzij een treffer van Miralem Pjanic leidt AS Roma halverwege tegen Napoli.

13.00 uur: OPSTELLINGEN ARSENAL - LIVERPOOL
Over drie kwartier beginnen Arsenal en Liverpool aan de eerste wedstrijd in de 31ste speelronde van de Premier League. Met nog acht duels voor de boeg is het verschil tussen beide ploegen zes punten. Arsenal staat derde, terwijl Liverpool de nummer vijf is. Bij de bezoekers ontbreekt Daniel Sturridge verrassend.

De opstellingen:
Arsenal: Ospina; Bellerín, Mertesacker, Koscielny, Monreal; Ramsey, Coquelin; Sánchez, Cazorla, Özil; Giroud.
Liverpool: Mignolet; Can, Touré, Sakho; Henderson, Lucas, Allen, Moreno; Markovic, Sterling, Coutinho.

12.55 uur: PJANIC OPENT DE SCORE
AS Roma komt halverwege de eerste helft op voorsprong tegen Napoli via Miralem Pjanic, die binnenschiet op aangeven van Alessandro Florenzi.

12.30 uur: AFTRAP AS ROMA - NAPOLI
Aangezien er in Italië niet wordt gevoetbald tijdens Pasen, worden er vandaag tien wedstrijden afgewerkt in de Serie A. AS Roma en Napoli zijn in Stadio Olimpico de eerste teams die in actie komen. Jonathan de Guzman (ex-Feyenoord) en Dries Mertens (ex-PSV) starten aan de kant van de bezoekers, terwijl Bogdan Lobont (ex-Ajax) op de bank begint bij de thuisclub.

12.00 uur: BOORDEVOL PROGRAMMA
In de Eredivisie staan vandaag vijf wedstrijden op het programma, waarvan FC Twente - PSV de meest in het oog springende is. Ook buiten Nederland veel interessante affiches, waaronder Arsenal - Liverpool om 13.45 uur. Louis van Gaal en Ronald Koeman komen met respectievelijk Manchester United en Southampton ook in actie vanmiddag. In de Bundesliga treffen Bas Dost (VfL Wolfsburg) en Huub Stevens (VfB Stuttgart) elkaar vanmiddag (aftrap 15.30 uur) en staat de topper tussen Borussia Dortmund en Bayern München vanavond op het programma (18.30 uur).

Voor alle uitslagen en doelpuntenmakers van de bovenstaande competities kunt u terecht in het VI Matchcenter.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.