VI Live: Berlijnse deceptie, bizar slot op Woudestein

Om ook tijdens wedstrijden op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen is er VI Live, waar het (inter)nationale voetbal op de voet gevolgd wordt.

22.22 uur: EINDSTAND HERTHA BSC - HANNOVER 69 0-2
Roy Beerens, John Heitinga en trainer Jos Luhukay hebben een bittere pil moeten slikken. met Hertha BSC gingen ze op eigen veld met 2-0 ten onder tegen de nieuwe nummer vier Hannover 96.

21.57 uur: UITSLAGEN JUPILER LEAGUE
Het was met 24 treffers in zes wedstrijden een doelpuntrijk avondje in de Jupiler League. Hieronder alle uitslagen.

21.48 uur: DE REUVER WEER REDDENDE ENGEL
Excelsior blijft dan toch ongeslagen op eigen veld. De redder in nood is weer Carlo de reuver, die voor de derde keer op rij voor de Rotterdammers scoort. Zijn treffer in blessuretijd betekent ook de eindstand; 2-2

21.41 uur: KUM DOET EXCELSIOR PIJN
Excelsior, dit seizoen thuis nog ongeslagen, dreigt in de slotfase een punt te verspelen. De vrije trap van Yassin Ayoub belandt op het hoofd van Chrsitian Kum; 1-2.

21.16 uur: HERTHA OP ACHTERSTAND
Het Nederlands getinte Hertha BSC staat bij rust in eigen huis achter tegen Hannover 96. Jimmy Briand zette de gasten vlak voor rust op voorsprong.

20.50 uur: RUSTSTANDEN JUPILER LEAGUE
Ook in de Jupiler League is het rust: met name in het duel tussen Helmond Sport en Telstar wordt volop gescoord.

20.47 uur: RUST OP WOUDESTEIN
Excelsior en FC Utrecht zoeken de kleedkamer op met een 1-1 ruststand. De thuisploeg heeft het betere van het spel en de betere kansen, maar ook de gasten laten zich gelden.

20.34 uur: CURIEUZE GELIJKMAKER
FC Utrecht staat weer gelijk, en het is een curieuze treffer. De voorzet van Kristoffer Peterson is mager maar Mark van der Maarel stuurt de bal met de borst in het Excelsior-doel.

20.30 uur: AFTRAP HERTHA BSC - HANNOVER
Met Roy Beerens en John Heitinga in de basis begint Hertha BSC aan het duel met Hannover 96.

20.24 uur: GOAL EXCELSIOR
De steekpass van Jeff Stans is fraai, de afronding van Luigi Bruins is net niet genoeg voor een verdiende Excelsior-voorsprong. Maar via de paal komt de bal voor de voeten van  Tom van Weert; 1-0.

20.10 uur: PROGRAMMA JUPILER LEAGUE
Om 20.00 uur is er ook afgetrapt op zes velden in de Jupiler League. Hieronder het volledige programma van vanavond.

20.00 uur: AFTRAP EXCELSIOR – FC UTRECHT
Ricky Kruys moet door een longontsteking vanaf de zijlijn toekijken hoe zijn Excelsior het tegen zijn oude club FC Utrecht er vanaf gaat brengen. De Rotterdammers kunnen met een succes op Woudestein de eerste promovendus worden sinds 1992/93 die ongeslagen blijft in de eerste zes thuisduels.

Het getal zes kan ook een extra waarde krijgen voor Ruud Boymans, die immers de laatste vijf duels voor FC Utrecht scoorde. Daarbij moet hij wel de assists van Tommy Oar missen. De geblesseerde Australiër bereidde zes Utrechtse goals voor.

Opstellingen:
Excelsior: Coutinho; Karami, Van Diermen, Fischer, Kuipers; Bruins, Varela, Auassar; Botaka, Van Weert, Stans
FC Utrecht: Verhoeven; Kum, Leeuwin, Markiet, Van der Maarel; Janssen, Ayoub, Rubin; Van Velzen, Boymans en Peterson.

Voor alle uitslagen en doelpuntenmakers van de bovenstaande competities kunt u terecht in het VI Matchcenter.