VI Live: Alkmaarse zege, bekersucces Real, Roma en City

Reacties

Om ook tijdens de wedstrijden op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen is er de rubriek VI Live, waarin de redactie van Voetbal International de strijd om de KNVB Beker op de voet volgt. Ook bekerduels in het buitenland - met speciale aandacht voor onze landgenoten - worden hierin belicht.

VI Live: Alkmaarse zege, bekersucces Real, Roma en City

En daarmee is deze VI Live voor vandaag ten einde. Woensdag zijn we weer terug met een mooi programma.

22.47: EINDSTAND ESPANYOL- REAL MADRID 0-1
Real Madrid heeft een grote stap gezet op weg naar de halve finale van het toernooi om de Copa del  Rey. In de heenwedstrijd werd Espanyol op eigen veld verslagen.

22.38 uur EINDSTAND AS ROMA – JUVENTUS 1-0
AS Roma plaatst zich voor de halve finale van de Coppa Italia na een nipte overwinning op Juventus. Het enige doelpunt kwam op naam van Gervinho, die afrondde na een assist van Kevin Strootman.

22.33 uur: EINDSTAND WEST HAM UNITED – MANCHESTER CITY 0-3
Manchester City kwalificeert zich met groot gemak voor de finale van het toernooi om de League Cup met een 9-0 score over twee wedstrijden. In de finale is Sunderland of Manchester United de tegenstander. Sunderland gaat woensdag op bezoek bij United en verdedigt een 2-1 voorsprong.

22.33 uur: EINDSTAND RODA JC – AZ 0-2
AZ plaatst zich als eerste voor de halve finale in de strijd om de KNVB-beker. De Alkmaarse ploeg was in Kerkrade te sterk voor de tien man van Roda JC (rood Kristian Németh) dankzij doelpunten van Aron Jóhannsson en Bart Biemans (eigen doelpunt).

22.22 uur: GOAL AS ROMA - JUVENTUS 1-0
Gervinho opent de score na een uitstekende voorzet van Kevin Strootman.

22.03 uur: GOAL WEST HAM UNITED - MANCHESTER CITY 0-3
Alvaro Negredo maakt de derde treffer van de avond en de negende in totaal voor Manchester City.

21.59 uur: GOAL RODA JC - AZ 0-2
Aron Jóhannson staat op de goede plaats om Roda JC de genadeklap te geven na doorkoppen van Viktor Elm.

21.57 uur: RODE KAART RODA JC - AZ 0-1
Roda JC moet verder met tien man. Kristián Németh krijgt een rode kaart nadat hij te heftig protesteert bij scheidsrechter Serdar Gözübüyük. Die had de Hongaar geweigerd een strafschop te geven en trok eerst geel voor een schwalbe.

21.45 uur: RUSTSTAND ESPANYOL – REAL MADRID 0-1
Real Madrid gaat in het eerste kwartfinaleduel in het toernooi van de Copa del Rey met een nipte voorsprong rusten dankzij een doelpunt van Karim Benzema.

21.30 uur: RUSTSTAND RODA JC – AZ 0-1
AZ leidt in Zuid-Limburg dankzij een eigen doelpunt van Bart Biemans, die een kopbal van Jan Wuytens van richting veranderde.

21.30 uur: RUSTSTAND AS ROMA – JUVENTUS 0-0

21.30 uur: RUSTSTAND WEST HAM UNITED – MANCHESTER CITY 0-2
Manchester City nadert over twee wedstrijden de dubbele cijfers in de halve finale van de League Cup. Alvaro Negredo en Sergio Agüero maakten de doelpunten.

21.25 UUR: GOAL ESPANYOL – REAL MADRID 0-1
Karim Benzema kopt Real Madrid op voorsprong bij Espanyol.

21.16 uur GOAL RODA JC – AZ 0-1
AZ komt op voorsprong in Kerkrade. Een kopbal van Jan Wuytens na een corner van Roy Beerens wordt van richting veranderd door Bart Biemans. Doelman Filip Kurto van Roda is daardoor kansloos.

21.10 uur: GOAL WEST HAM UNITED - MANCHESTER CITY 0-2
De score wordt nog pijnlijker voor West Ham. Sergio Agüero neemt de 0-2 voor zijn rekening en daarmee nadert de tussenstand over twee duels de dubbele cijfers.

21.00 uur: AFTRAP ESPANYOL – REAL MADRID
Er is afgetrapt in Barcelona voor het eerste kwartfinaleduel in het toernooi om de Copa del Rey.

20.48 uur: GOAL WEST HAM UNITED – MANCHESTER CITY 0-1
Manchester City strooit nog meer zout in de Oost-Londense wonden. Al na drie minuten kopt Alvaro Negredo de openingstreffer tegen de touwen. De virtuele tussenstand is daarmee 7-0 voor City.

20.45 uur: AFTRAP RODA JC – AZ
Het duel in Kerkrade in de kwartfinale van de KNVB-beker is begonnen.

20.45 uur: AFTRAP WEST HAM UNITED – MANCHESTER CITY
West Ham staat in eigen huis voor een onmogelijke opgave. Om de finale van de League Cup te bereiken moeten The Hammers een 6-0 nederlaag uit het eerste halvefinaleduel wegpoetsen.

20.45 uur: AFTRAP AS ROMA – JUVENTUS
Kevin Strootman staat in de basis bij AS Roma, dat in de kwartfinale van de Coppa Italia. Juventus treft. Roma heeft wat recht te zetten, want het onderlinge competitieduel van 5 januari werd 3-0 voor De Oude Dame.

20.00 uur: RODA JC – AZ
Drie kwartier voor de aftrap is bekend met welke elftallen trainers Jon Dahl Tomasson (Roda) en Dick Advocaat (AZ) in Kerkrade beginnen aan de eerste kwartfinale in de strijd om de KNVB-beker. De coaches houden vast aan hun basisploegen van afgelopen weekeinde.
Opstellingen:
Roda JC: Kurto; Dijkhuizen, Biemans, Luijckx, Monteyne; Hupperts, Sutchuin, Donald, Kali; Paulissen, Németh.
AZ: Esteban; Reijnen, Gouweleeuw, Wuytens, Viergever; Gudlej, Ortiz, Elm; Berghuis, Jóhannson, Beerens.

Voor alle uitslagen en doelpuntenmakers van de bovenstaande competities kunt u terecht in het VI Matchcenter. Ook bieden wij een overzicht van al het Voetbal op TV.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.