VI enquête (2): wie is de beste arbiter van Nederland?

Voetbal International brengt tussen woensdag 19 en maandag 24 december een prikkelende enquête, waarbij per dag twee vragen worden gesteld om de mening te peilen van onze lezers/bezoekers. De resultaten zullen na de Kerst bekend worden gemaakt via zowel deze website als VI Radio. Hieronder vraag 2 van de enquête.

VI enquête (2): wie is de beste arbiter van Nederland?

Eerder deze maand stond de voetbalwereld stil toen Richard Nieuwenhuizen overleed aan de verwondingen die hij had opgelopen tijdens het duel Buitenboys B3 - Nieuw-Sloten B1.

De KNVB begon de campagne Zonder respect geen voetbal en scheidsrechter Serdar Gözübüyük baarde opzien door tijdens FC Groningen - VVV-Venlo trainer Robert Maaskant van de thuisclub om respect voor hem en zijn collega's te vragen.

De arbiters in de Eredivisie hebben wekelijks de zware taak om alle wedstrijden in goede banen te leiden, zonder gebruik te kunnen maken van elektronische hulpmiddelen. Vaak worden hun beslissingen bestreden, maar respect verdienen ze allemaal. Wij willen echter weten wie volgens jullie op dit moment de beste scheidsrechter in de Eredivisie is.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen