VI Bayern Quiz: win een shirt van Der Rekordmeister

Bayern München werd dinsdag door Real Madrid uitgeschakeld in de Champions League, maar kan nog altijd de dubbel pakken. In onze nieuwe VI Animatiequiz aandacht voor Nederlandse invloeden bij Der Rekordmeister.

VI Bayern Quiz: win een shirt van Der Rekordmeister

Na de 0-4 nederlaag tegen Real in de return van de halve finale van het kampioenenbal, richt Bayern zich volledig op de eindstrijd om de DFB-Pokal. Daarin speelt de ploeg van trainer Pep Guardiola op 17 mei in Berlijn tegen Borussia Dortmund, vorig seizoen nog de tegenstander van de Beierse club in de Champions League-finale. Bayern prolongeerde eerder dit jaar al de landstitel, met een straatlengte voorsprong op Dortmund en de rest van de Bundesliga.

De kans is groot dat over ruim twee weken in het Olympiastadion een Nederlander in actie komt namens Bayern, zoals ook in het verleden enkele landgenoten furore maakten in München. In de VI Animatiequiz zoeken wij naar acht Nederlanders die voor Bayern uitkwamen. Als een antwoord goed is, wordt het invulveld groen. Rood is nog even verder zoeken.

Als je minimaal zes van de acht spelers weet, maak je kans op een van de dertig shirts van Bayern München. Succes en veel plezier! Volgende week publiceren we de antwoorden.

Bekijk hier al onze video's