VfL Bochum stelt Verbeek teleur in München

Reacties

Gertjan Verbeek heeft vier dagen na zijn contractverlenging een teleurstelling moeten slikken met VfL Bochum. Bij 1860 München was de oogst schamel (1-1).

VfL Bochum stelt Verbeek teleur in München

Verbeek committeerde zich woensdag langer aan VfL Bochum, waarbij de trainer ook toezeggingen kreeg over onder andere een hoger spelersbudget om het beoogde doel te bereiken: promotie naar de Bundesliga.

Door de nummer vijf van de Tweede Bundesliga werd zondag een onverwachte tegenvaller geïncasseerd in de jacht op de promotie. Bij 1860 München, dat als voorlaatste strijdt tegen degradatie, kwam Bochum niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

Het puntenverlies van Bochum was mede te wijten aan Arvydas Novikovas. Nadat Marco Terrazzino in de Allianz Arena de openingstreffer van 1860-spits Rubin Okotie ongedaan gemaakt had, kreeg de Litouwse middenvelder na bijna een uur de uitgelezen kans orde op zaken te stellen.

Novikovas liet de strafschop echter onbenut en werd direct na zijn misser door Verbeek naar de kant gehaald. Zijn vervanger Onur Bulut kon net als andere verse kracht Peniel Mlapa het puntenverlies van Bochum niet voorkomen. Daardoor verzuimde de ploeg van Verbeek nummer vier Sankt Pauli tot op een punt te naderen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.