Verwarring in Duitsland: politie gidst fanbus in plaats van spelersbus het stadion in

Reacties
Verwarring in Duitsland: politie gidst fanbus in plaats van spelersbus het stadion in
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De supporters van 1. FC Nürnberg hebben zich voor de uitwedstrijd bij Karlsruher SC van zondagmiddag even selectiespelers van hun favoriete club mogen wanen. De politie begeleidde per ongeluk de verkeerde bus vanaf de snelweg naar het stadion.

De fans van Nürnberg werden vervoerd in de oude teambus van de negenvoudig landskampioen en daardoor ontstond er wat verwarring. De agenten die de taak hadden om de spelers van Nürnberg veilig naar het stadion te brengen, dachten dat de selectie in het voertuig zat. Pas toen de bus bij het stadion was aangekomen kwam men erachter dat dit niet het geval was.

De supporters moesten in de bus blijven en werden zo snel mogelijk richting het uitvak gebracht. Een kwartier later werd vervolgens de juiste bus de parkeergarage ingereden. De wedstrijd in de Tweede Bundesliga kon gewoon op de geplande tijd beginnen. En misschien hadden de fans het wel beter gedaan dan de spelers:

Karlsruher SC
Karlsruher SC
3 - 0
1. FC Nürnberg
1. FC Nürnberg
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.