Verloren zoon Diks direct bij Arnhemse wedstrijdselectie

Reacties

Trainer Henk Fraser heeft Kevin Diks opgenomen in de wedstrijdselectie voor het duel met ADO Den Haag. De verdediger werd eerder deze week gehuurd van Fiorentina.

Verloren zoon Diks direct bij Arnhemse wedstrijdselectie

Het wordt een bijzondere terugkeer voor de twintigjarige Diks. De verdediger verruilde deze zomer Vitesse voor de Serie A. Diks tekende voor vijf jaar en sprak destijds zelf van een droomtransfer.

Uiteindelijk kwam hij bedrogen uit. Diks kwam in zijn eerste half jaar niet verder dan vijf competitieminuten. Toen bekend werd dat hij verhuurd mocht worden, was Vitesse er als de kippen bij.

Hij moet rechtsachterin gaan concurreren met Kelvin Leerdam. Trainer Henk Fraser voorziet geen problemen. 'Concurrentie doet een ploeg alleen maar goed in mijn ogen', laat hij op de clubwebsite weten. 'Daar moeten de spelers mee omgaan en wat dat betreft doet Kelvin dat goed. Alexander Büttner zit nog niet bij groep, maar hij is op de goede weg.'

Den Haag
Voor Fraser zelf is het een weerzien met zijn voormalig werkgever. In dat geval wordt er al snel gerept over een speciaal duel. Fraser: 'Speciaal omdat ik altijd een goede band heb gehad met de spelers. Makkelijk wordt het zeker niet. Op papier is dit juist een moeilijk duel. Nu moeten we laten zien dat we ook daadwerkelijk stappen hebben gemaakt.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.