Verhoek plant verhuizing van Hamburg naar Heidenheim

Reacties

John Verhoek verhuist komende zomer van het noorden naar het zuiden van Duitsland. De 26-jarige spits heeft een tweejarig contract getekend met 1. FC Heidenheim, dat de ex-speler van FC Dordrecht, FC Den Bosch en ADO Den Haag transfervrij overneemt van FC Sankt Pauli. Daar liep zijn contract af.

Verhoek plant verhuizing van Hamburg naar Heidenheim

Verhoek speelt al sinds 2013 voor de cultclub uit Hamburg, maar een doorslaand succes werd het nooit. In zijn eerste twee seizoen scoorde de Leidschendammer negen keer in 57 officiële duels, dit seizoen verdween de 1 meter 88 lange aanvaller naar het tweede plan. In totaal deed de Tweede Bundesliga-club pas 232 minuten een beroep op hem.

Het was voor Verhoek reden uit te weken naar competitiegenoot Heidenheim. In de tussen Stuttgart en München liggende provinciestad wordt hij na dit seizoen met open armen ontvangen. 'We zijn blij dat we met John Verhoek een spits met ervaring in de tweede liga hebben kunnen aantrekken', zegt beleidsbepaler Holger Sanwald op de clubwebsite.

Heidenheim is met Sankt Pauli nog in gesprek over een wintertransfer om Verhoek te verlossen van zijn uitzichtloze situatie bij de nummer vier van de tweede profdivisie van Duitsland. Directeur Thomas Meggle stelt echter in een verklaring op de Sankt Pauli-website dat een tussentijds vertrek voor de man die in 2013 overkwam van Stade Rennes niet aan de orde is.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.