Verhitte discussie Dier en Makkelie: 'De bal ging achteruit!'

Reacties
Verhitte discussie Dier en Makkelie: 'De bal ging achteruit!'
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Tottenham Hotspur dacht diep in blessuretijd nog drie kostbare Champions League-punten binnen te hengelen tegen Sporting Portugal door een doelpunt van Harry Kane. Danny Makkelie keurde de treffer echter af nadat de VAR hem had ingefluisterd dat er een buitenspelsituatie aan vooraf was gegaan.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Tottenham-middenvelder Eric Dier kon niet goed leven met die beslissing. Na afloop van de wedstrijd was zijn conversatie met Makkelie goed te verstaan voor de camera's van BT Sport. Makkelie probeert Dier uit te leggen dat het buitenspel was geweest. Volgens Dier kon dat niet, want de bal ging achteruit, zo klaagde hij. Naast Dier, die tegen zijn ex-ploeg speelde, was er ook nog een van de assistenten van manager Antonio Conte die zich ermee bemoeide. Conte zelf had van Makkelie al een rode kaart gezien.

Door de remise met Sporting is er in Poule D nog helemaal niets beslist. Tottenham speelt volgende week de laatste poulewedstrijd tegen Olympique Marseille. De Engelsen hebben een remise nodig om de volgende ronde te bereiken.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.